Αρχική » Προγνωστικά: Με τα στατιστικά στο Ίπσουιτς

Προγνωστικά: Με τα στατιστικά στο Ίπσουιτς

by admin

Προγνωστικά στην Premier League και στην αναμέτρηση της Ίπσουιτς με την Άστον Βίλα έχει σήμερα ο Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά: Με bet builder και σκόρερ

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σήμερα μεταφερόμαστε στην Αγγλία και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Ίπσουιτς – Άστον Βίλα. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πετύχει ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετράνε δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Premier League. Βέβαια οι δύο ήττες ήταν απέναντι στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη και τη δεύτερη αγωνιστική αντίστοιχα. Η εικόνα της Ίπσουιτς δεν ενθουσιάζει, αλλά δείχνει πως κάθε ματς το παλεύει μέχρι το τέλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ισοπαλία με 1-1 με την Σαουθάμπτον όπου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+5’ με γκολ του Μόρσι και να φύγει με τον πολύτιμο βαθμό. Βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, έχοντας σκοράρει τρία γκολ και έχοντας δεχθεί οκτώ γκολ.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα πηγαίνει από νίκη σε νίκη τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-2 απέναντι στην Γουίκομ για τον θεσμό του EFL Cup. Στην Premier League μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα από την Άρσεναλ με 0-2. Βρίσκεται ψηλά, με δώδεκα βαθμούς, έχοντας στο ενεργητικό της δώδεκα γκολ και στο παθητικό της επτά γκολ. Σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει δεχθεί γκολ που όμως δεν της κόστισαν, διότι οι μεσοεπιθετικοί της δίνουν λύση με το σκοράρισμα. Ο 20χρονος Ντουράν βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες, ενώ ο Γουότκινς έχει βρει τον δρόμο για τα δίχτυα τρεις φορές, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Η Ίπσουιτς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει 18,4 τάκλιν μέσο όρο, πράγμα που δείχνει την μαχητικότητα των παικτών της να κυνηγάνε κάθε φάση και να μην τα παρατάνε εύκολα. Το ίδιο εκτιμώ θα γίνει και στο σημερινό παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Η επιλογή μου λοιπόν είναι Ίπσουιτς over 17,5 τάκλιν & over 7,5 κόρνερ σε απόδοση 2.15 από την Stoiximan.

Το γεγονός ότι ο Γουότκινς έχει σκοράρει τρία γκολ σε πέντε αγώνες, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε φόρμα και γι αυτό θα τον εμπιστευτώ να σκοράρει και στον σημερινό αγώνα. Η δεύτερη επιλογή μου λοιπόν είναι, Όλι Γουότκινς να σκοράρει σε απόδοση 2.40 από την Stoiximan.

Καλή επιτυχία!

Αγγλία – Premier League – 29/09/2024 16:00

Ίπσουιτς – Άστον Βίλα

Over 7,5 κόρνερ & Ίπσουιτς Over 17,5 τάκλιν

2,15

Αγγλία – Premier League – 29/09/2024 16:00

Ίπσουιτς – Άστον Βίλα

Γκολ Γουότκινς

2,40

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like