Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Κυρίαρχη στο σπίτι της η ΑΕΚ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυρίαρχη στο σπίτι της η ΑΕΚ

by admin

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας ξεχωρίζει στα προγνωστικά της Κυριακής για τον Γιώργο Μπατσέλα, με τρεις ακόμα επιλογές από Γερμανία και Ισπανία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης

Περιορισμένης έκτασης κουπόνι για σήμερα, φυσικά όμως δεν σταματούν οι ευκαιρίες στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Στο Ζίνσχαϊμ η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη δεύτερη φετινή τους νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν κι ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τετάρτη με αντίπαλο τη Μίντιλαντ, στο οποίο έμειναν στο 1-1 με τον 18χρονο Μέρστεντ να ισοφαρίζει με ένα μαγικό γκολ στο 90’. Παρά την κούραση, έχουν το προβάδισμα έναντι της Βέρντερ που παρουσίασε θλιβερή εικόνα απέναντι στην Μπάγερν. Όχι μόνο γιατί έχασε 5-0 στην έδρα της, αλλά κυρίως διότι σε 90 λεπτά δεν κατόρθωσε να καταγράψει ούτε μία τελική προσπάθεια!

Το υλικό της είναι -στην καλύτερη- μέτριο και μάλλον οι μπουκ της δίνουν περισσότερες πιθανότητες απ’ ό,τι πραγματικά έχει για το τρίποντο. Αήττητη σε δύο εκτός έδρας ματς, καιρός να διορθωθεί αυτό και η ομάδα του Ματαράτσο να διπλασιάσει τις νίκες της. Πάμε με τον άσο στο 2.50 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μπέτις – Εσπανιόλ

Αν η Μπέτις δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε την Εσπανιόλ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για τους Ανδαλουσιάνους. Το ξεκίνημά τους είναι σχετικά βατό, με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν πιάσει την επιθυμητή απόδοση κι έχουν πετάξει πολλούς βαθμούς. Κυριότερη αιτία είναι η ασταθής -για τα δεδομένα της Μπέτις- άμυνα.

Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η καταλανική ομάδα που μπορεί να χρειάστηκε τέσσερις αγωνιστικές για να πετύχει το πρώτο της γκολ, αλλά από τότε έχει επτά γκολ σε τέσσερις αγώνες. Έχει τη δυνατότητα να βρει δίχτυα, κάτι που σχεδόν πάντα κάνει και το σύνολο του Πελεγκρίνι εντός έδρας. Επομένως, το 2.08 της Fonbet για το goal/goal έχει μεγάλη αξία.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Μαζί με το ΠΑΟΚ – Άρης έχουμε και το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η γκέλα με την Καλλιθέα έριξε την Ένωση στη δεύτερη θέση, και πλέον η νίκη απόψε αποτελεί μονόδρομο. Ακόμα περισσότερο ισχύει αυτό για τον Παναθηναϊκό που απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Οι «πράσινοι» πρέπει πάνω απ’ όλα να διορθώσουν την αμυντική τους λειτουργία και να αρχίσουν να περιορίζουν τις αντίπαλες ομάδες όσον αφορά τη δημιουργία ευκαιριών. Από τον Πανσερραϊκό δέχτηκαν 13 τελικές, από τον ΠΑΟΚ 15 τελικές κι από την Καλλιθέα έφτασαν τις 26 τελικές παθητικό!

Όλα αυτά αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν απέναντί τους βρίσκουν την πρώτη ομάδα στη δημιουργία τελικών προσπαθειών με 92, ήτοι 18,4 ανά ματς. Επειδή μιλάμε για ντέρμπι και η νευρικότητα θα παίξει τον ρόλο της, πάμε πιο safe με τις over 14,5 προσπάθειες της ΑΕΚ στο αξιοπρεπέστατο 2.05 της Stoiximan.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Μεγάλο πρωτευουσιάνικο ντέρμπι έχουμε και στην Ισπανία, με την Ατλέτικο να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρότι για τους «μερένγκες» δεν είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν, δεν παύει να είναι μια μονομαχία με τεράστια σπουδαιότητα και ενδιαφέρον. Συνήθως οι μεταξύ τους αναμετρήσεις χαρακτηρίζονται από ένταση και «ξύλο» με σκληρά μαρκαρίσματα, αψιμαχίες και πολλές αποβολές. Παραδόξως μέχρι στιγμής οι «κολτσονέρος» είναι η ομάδα με τις λιγότερες κάρτες στη La Liga, έχοντας μαζέψει οκτώ κίτρινες και καμία κόκκινη.

Στατιστική ανορθογραφία για μια ομάδα με προπονητή τον Σιμεόνε που κατά πάσα πιθανότητα από σήμερα θα αρχίσει να διορθώνεται. Ιδιαίτερα με έναν διαιτητή όπως ο Μπουσκέτς Φερέρ, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια που διηύθυνε έβγαλε συνολικά 13 κίτρινες και μία κόκκινη. Αξίζει λοιπόν η επιλογή των over 6,5 καρτών στο 2.00 της Stoiximan, έχοντας βέβαια στο μυαλό μας κι ότι οι απευθείας κόκκινες μετρούν διπλά.

Γερμανία – Bundesliga – 29/09/2024 18:30

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης

1

2,50

Ισπανία – La Liga – 29/09/2024 19:30

Μπέτις – Εσπανιόλ

Goal/goal

2,08

Ελλάδα – Super League – 29/09/2024 21:30

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ Οver 14,5 προσπάθειες για γκολ

2,05

Ισπανία – La Liga – 29/09/2024 22:00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Over 6,5 κάρτες

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like