Αρχική » Βόμβα… πρωταθλήματος από τους Νικς: Παίρνουν με ανταλλαγή τον Κάρλ-Άντονι Τάουνς!

Βόμβα… πρωταθλήματος από τους Νικς: Παίρνουν με ανταλλαγή τον Κάρλ-Άντονι Τάουνς!

by admin

Σε μία κίνηση-βόμβα προχώρησαν οι Νιου Γιορκ Νικς, λίγοτερο από ένα μήνα πριν την έναρξη της Regular Season του NBA. Η ομάδα της Νέας Υόρκης απέκτησε μέσω ανταλλαγής τον Καρλ-Άντονι Τάουνς από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, προσθέτοντας έναν All-Star της λίγκας στο ρόστερ της!

Οι Νεϋορκέζοι έδωσαν ισχυρό αντάλλαγμα στους περσινούς φιναλίστ της Δύσης, καθώς τους παραχώρησαν τον Τζούλιους Ραντλ, τον Ντόντε ΝτιΒιντσένζο και ένα pick πρώτου γύρου. Παρόλα αυτά, πρόκειται για… αναγκαία θυσία, καθώς αποκτούν έναν από τους καλύτερους ψηλούς στη λίγκα!

Υπενθυμίζουμε ότι στην αρχή της offseason οι Νικς έκαναν κι άλλη μία σπουδαία κίνηση, καθώς έφεραν στην άλλη πλευρά της Νέας Υόρκης τον Μάικαλ Μπρίτζις από τους Μπρούκλιν Νετς. Πλέον, διαθέτουν μία τρομερή πεντάδα, με τον Τζέιλεν Μπράνσον στη θέση «1», τον Μπρίτζις στο «2», τους Όου Τζι Ανουνόμπι, Τζος Χαρτ στα φόργουορντ και τον Τάουνς στο «5»!

Ο 28χρονος ψηλός ήταν το νούμερο 1 του Draft το 2015. Πρόκειται για έναν πολύ μοντέρνο ψηλό, ο οποίος αποτελεί τρομερή απειλή τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 21,8 πόντους και 8,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 42% στα τρίποντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like