Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Bet builder του 1.85 στη Βαυαρία

Προγνωστικά στοιχήματος: Bet builder του 1.85 στη Βαυαρία

by admin

Με την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν ασχολείται ο Θάνος Κληματσούδας με bet builder του 1.85.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ο ΠΑΟΚ άντεξε για 75′ στην Πόλη απέναντι στη Γαλατασαράι, ωστόσο στο τέλος «μίλησε» η ποιότητα των Τούρκων. Προχωράμε με bet builder από την Bundesliga.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και την Viber κοινότητα. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Δύο σουτ για το 1.85

Σούπερ μάχη σήμερα το απόγευμα στη Γερμανία ανάμεσα στη μόνιμη πρωταθλήτρια, Μπάγερν Μονάχου, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, Λεβερκούζεν. Οι δύο ομάδες εκκίνησαν εξαιρετικά τη χρονιά, με 4Χ4 η ομάδα του Κομπανί, με 3/4 νίκες αυτή του Αλόνσο.

Αμφότερες σκοράρουν κατά ριπάς, τόσο στη Γερμανία (16 και 13 γκολ αντίστοιχα), όσο και στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Στην πρεμιέρα του Champions League, η Μπάγερν επικράτησε εντός έδρας με 9-2 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ οι «ασπιρίνες» έφυγαν με τεσσάρα (4-0) από την Ολλανδία απέναντι στη Φέγενορντ.

Σε σούπερ φόρμα λοιπόν οι δύο ομάδες, που φαίνεται από νωρίς πως θα μονομαχήσουν και φέτος για την κούπα. Στο μεταξύ τους όμως δεν θα σταθώ σε σημείο ή σε γκολ, αλλά σε δύο ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Χάρι Κέιν και Φλόριαν Βιρτζ, δύο παίκτες βαρόμετρο για τις ομάδες τους. Ο μεν «Πρίγκηπας» Χάρι έχει πέντε γκολ και 1,8 σουτ στον στόχο ανά αγώνα ήδη στην Bundesliga, ο δε Βιρτζ τέσσερα τέρματα και 2,5 σουτ στον στόχο ανά αγώνα. Για τα ευρωπαϊκά δεν μιλάω, από ένα ματς έδωσαν…

Bet builder λοιπόν να κάνουν από ένα σουτ στο τέρμα στο 1.85 από τη Novibet, η οποία έχει και την προσφορά* Golden Sub! Προγνωστικά στοιχήματος πάντοτε από εταιρεία που προσφέρει είτε τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση είτε την καλύτερη προσφορά*!

Γερμανία – Bundesliga – 28/09/2024 19:30

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν

Χ. Κέιν 1+ σουτ στο τέρμα & Φ. Βιρτζ 1+ σουτ στο τέρμα

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like