Αρχική » Προγνωστικά: Ντέρμπι και γκολ για το 2.19

Προγνωστικά: Ντέρμπι και γκολ για το 2.19

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για την στήλη του και καταλήγει σε δύο δυάδες που διπλασιάζουν.

Προγνωστικά: Έχουν ποιότητα τα φαβορί

Καλησπέρα σε όλους. Άλλη μια στήλη ξεκινάει και αυτή τη φορά με αρκετό ενδιαφέρον και ελληνικό μάλιστα! Τα προγνωστικά έχουν Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Ιταλίας και Europa League. Τα πάντα όλα! Πάμε να διαβάσουμε.

Τέσσερα πράγματα για σήμερα χωρισμένα σε δύο δυάδες. Ξεκινάμε με το Εθνικός – Άρης. Δεν είναι κακό ματς, έχει μια αύρα παλαιών εποχών. Αλλά φαβορί υπάρχει. Οι “κίτρινοι” είναι σε καλύτερη φάση και ενδεχομένως να επικρατήσουν. Εξάλλου πάντα στόχος είναι το Κύπελλο και εξελίσσεται σε μεγάλο απωθημένο με τα χρόνια και τις αποτυχίες. Δύσκολα δεν θα πάρει αποτέλεσμα και τη νίκη με τον αγώνα μάλιστα να γίνεται στο “Ελ Πάσο” οπότε οι γηπεδούχοι δεν θα αγωνιστούν στην δική τους έδρα. Το διπλό έχει αξία και το επιλέγουμε.

Παράλληλα λίγες ώρες αργότερα στην Ολλανδία η Αλκμάαρ κοντράρει την Ελφσμπόργκ. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικής και τεχνογνωσίας. Οι γηπεδούχοι παίζουν σε μεγάλο τέμπο, πιέζουν και σκοράρουν με μεγάλη ευκολία σε αντίθεση με τους αφελείς Σουηδούς που γενικά δεν βγάζουν κάτι το ιδιαίτερο, έχουν θέματα πίσω και δεν έχουν σε καμία περίπτωση την εμπειρία του αντιπάλου, οπότε λοιπόν ο άσος μαζί με Over 1,5 μας δημιουργεί μία δυάδα στο 2.12.

Προγνωστικά: Να κάνουν τα απαραίτητα

Το δεύτερο σκέλος μας αρχίζει με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Γαλατασαράι, σε ένα σούπερ παιχνίδι στην Πόλη. Το ματς είναι μεγάλο από όλες τις απόψεις, οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλες προσδοκίες με τις τελευταίες μεταγραφές που έκαναν, θέλουν να επιβληθούν αλλά ως συνήθως αμυντικά δε λένε τίποτα απολύτως. Την συγκεκριμένη αφέλεια μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ που με την τακτική του Λουτσέσκου μπορεί να βρει τις φάσεις που χρειάζεται και να προκαλέσει τεράστια ζημιά. Το Over 2,5 αξίζει, αφού τόσο ο ρυθμός αναμένεται υψηλός αλλά και το γήπεδο θα παίξει το ρόλο του.

Τέλος κλείνουμε με το ντέρμπι της Γένοβα ανάμεσα σε Τζένοα και Σαμπντόρια για το Κόπα Ιταλία. Μία αναμέτρηση με ιστορία, αντιπαλότητα και μία πόλη που χωρίζεται στα δύο. Δεν είναι καλή η κατάσταση σε καμία από τις δύο. Οι -τυπικά- γηπεδούχοι δεν παίζουν καλά και ο Τζιλαρντίνο βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Ούτε η Σαμπ είναι σε καλύτερη μοίρα καθώς στην Serie B βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και μέσα στο καλοκαίρι έδιωξε τον Πίρλο για τον Σοτίλ. Πάντως το ρόστερ της είναι εξαιρετικό για την κατηγορία και εύκολα άμα δουλευτεί σωστά θα διεκδικήσει την άνοδο, με την νίκη απέναντι στην Σουντιρόλ το Σαββατοκύριακο να δείχνει κάτι. Η Τζένοα είναι σωστό φαβορί βάση ποιότητας αλλά δεν αποδίδει καλά τελευταία και υπάρχει πίεση. Η Σαμπντόρια σκέφτεται το πρωτάθλημα αλλά θα τα δώσει όλα στο ιστορικό αυτό ντέρμπι. Κρατάμε το διπλό με +1,5 ψάχνοντας πρακτικά τρία αποτελέσματα.

Κύπελλο Ελλάδας – 25/09/2024 15:00

Εθνικός Πειραιώς – Άρης

2

1,29

Europa League – 25/09/2024 19:45

Αλκμάαρ – Έλφσμποργκ

1 & over 1,5

1,65

Europa League – 25/09/2024 22:00

Γαλατασαράϊ – ΠΑΟΚ

Over 2,5

1,65

Ιταλία – Coppa Italia – 25/09/2024 22:00

Τζένοα – Σαμπντόρια

2 (+1,5)

1,33

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like