Αρχική » Αθανασίου: «Δεκαήμερο φωτιά για τον Παναθηναϊκό, θα πάρει πολύ μεγάλη ώθηση με τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Αθανασίου: «Δεκαήμερο φωτιά για τον Παναθηναϊκό, θα πάρει πολύ μεγάλη ώθηση με τα επιθυμητά αποτελέσματα»

by admin

Να φτιάξει το παρόν του στο πρωτάθλημα αλλά και το… μέλλον του στην Ευρώπη, έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός μέσω της δύσκολης τριάδας αγώνων που ακολουθούν, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Έχει ένα δεκαήμερο φωτιά, αν ο Παναθηναϊκός πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πάρει και πολύ μεγάλη ώθηση. Είναι δύο ματς όπου η ομάδα του Αλόνσο έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας και ένα στραβοπάτημα του -πρωτοπόρου και πιο σταθερού όλων- ΠΑΟΚ. Και από την άλλη να ξεκινήσει με το δεξί στο Conference League όπου ο Παναθηναϊκός δεν παίζει για το παρών του τόσο όσο για το μέλλον του. Να κάνει τέσσερις νίκες για να φτιάξει την βαθμολογία του και το καλοκαίρι σε όποια προκριματικά και αν παίξει, να έχει τη δυνατότητα να είναι στους ισχυρούς», σχολίασε.

Μιλώντας για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο «τριφύλλι» και πως δεν βλέπει ιδιαίτερες αλλαγές στην 11άδα, παρά μόνο στην μεσαία γραμμή, όπου θεωρεί απίθανη την ταυτόχρονη συνύπαρξη των Μπακασέτα, Αράο και Ουναΐ, με τους Τσέριν-Μαξίμοβιτς να διεκδικούν τη θέση του πρώτου.

Παράλληλα ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να γεμίσει το ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, εξ ου και θα ακολουθήσει την ίδια τακτική στο κομμάτι των εισιτηρίων με το παιχνίδι κόντρα στη Λανς.

Ερωτηθείς για την ανανέωση του συμβολαίου των «πράσινων» με τον Βαγιαννίδη, επισήμανε πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά μια διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές που κρατάει ήδη επτά μήνες και κατέγραψε τα δεδομένα.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like