Αρχική » Σοκαριστικό βίντεο από τα πάρτι με κοκαΐνη του Sean Combs – Σνιφαρίσματα, γυμνόστηθες και απίστευτη ατάκα για τα παιδιά

Σοκαριστικό βίντεο από τα πάρτι με κοκαΐνη του Sean Combs – Σνιφαρίσματα, γυμνόστηθες και απίστευτη ατάκα για τα παιδιά

by admin

Ενώ ο διάσημος ράπερ Sean “Diddy” Combs – γνωστός στους πιο παλιούς ως «Παφ Ντάντι» – βρίσκεται στη φυλακή με βαρύτατες κατηγορίες εγκληματική οργάνωσης, η DailyMail κυκλοφόρησε ένα αποκλειστικό βίντεο μέσα από τα διαβόητα White Parties που διοργάνωνε στις επαύλεις ο σταρ.

Στα πλάνα φαίνεται ο 54χρονος Diddy ντυμένος στα λευκά στέκεται, με το ποτήρι της σαμπάνιας στο χέρι, σαν απόλυτος κυρίαρχος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, και απευθύνεται στους καλεσμένους του

«Σας ταΐσαμε όλους, σας δώσαμε ποτά, τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη ζωή», λέει. «Αυτή είναι μια γιορτή ζωής. Αυτό είναι το πραγματικό White Party. Τα παιδιά έχουν μια ώρα ακόμα – αυτό το πράγμα μετατρέπεται σε κάτι στο οποίο όταν μεγαλώσεις θα θελήσεις να κάνεις… οπότε ας αρχίσουμε να κάνουμε το πάρτι μας, αφήστε τα παιδιά μακριά. Είναι όλα καλά. Εντάξει DJ, ας ξεκινήσουμε ».

Τι γινόταν όταν ξεκινούσε το «πραγματικό» πάρτι, με διάσημους καλεσμένους του Χόλιγουντ
Σε φωτογραφίες από πάρτι του παρελθόντος, φαίνεται ότι όταν πράγματα γινόταν «άγρια» όταν ξεκινούσαν τα ναρκωτικά.

Ενδεικτικά, σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο προτελευταίο πάρτι του Diddy, το 2008, φαίνονται ημίγυμνα κορίτσια στην πισίνα να παίζουν και να ποτίζουν σαμπάνια έναν άντρα καλεσμένο

Άλλα δύο κορίτσια, τα οποία φορούν μόνο μπικίνι, φιλιούνται, ενώ η σαμπάνια ρέει πάνω στο γυμνό τους δέρμα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρώην εκπρόσωπο της μουσικής βιομηχανίας, Tom Swoope, ο οποίος παρευρίσκονταν στα «White Partys» του Diddy , δήλωσε ότι τα πάρτι χωρίζονταν σε «βαθμίδες» πρόσβασης.

Ο Swoope και άλλοι μίλησαν για τα ναρκωτικά που διακινούνταν στα πάρτι – έκσταση και κοκαΐνη – τα οποία «σνιφάρονταν» πάνω από κάθε είδους επιφάνειες, «συμπεριλαμβανομένων των γυμνών σωμάτων των καλεσμένων».

Σε άλλες εικόνες από παλαιότερα αντίστοιχα πάρτι στις επαύλεις του ράπερ όταν μεσουρανούσε – φαίνονται διασημότητες ανάμεσα στους καλεσμένους όπως ο Λεονάντρο ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόπεζ , η οποία έβγαινε με τον Diddy μεταξύ 1999 και 2001 – κανένας από αυτούς δεν έχει καμία δήλωση σχετικά με την σύλληψη του πρώην φίλου τους πριν από μία εβδομάδα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like