Αρχική » ΑΕΚ: Το ψάχνει για τους τραυματισμούς ο Ηλιόπουλος

ΑΕΚ: Το ψάχνει για τους τραυματισμούς ο Ηλιόπουλος

by admin

Κύκλο επαφών με τους υπεύθυνους της ομάδας για να εντοπιστεί η αιτία πίσω από τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς στην ΑΕΚ άρχισε ήδη και θα συνεχίσει να έχει ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι προβληματισμένος βλέποντας την ομάδα του εδώ και 2-3 εβδομάδες να έχει πολλά μυϊκά προβλήματα. Μόνο στο τελευταίο ματς απέναντι στην Athens Kallithea (0-0) η «Ένωση» μέτρησε οκτώ απώλειες, με πάνω από τις μισές να οφείλονται σε θλάσεις. Θέλοντας, λοιπόν, να προστατέψει την επένδυση πολλών εκατομμυρίων που έχει κάνει και προκειμένου να δει τους πολλούς ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που έχει φέρει να παίζουν και όχι να είναι στο ιατρικό δελτίο, έχει ήδη αρχίσει την… έρευνά του.

Οι συζητήσεις του περιλαμβάνουν τους προπονητές, τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης και το ιατρικό τιμ, με σκοπό να εντοπιστεί η ρίζα του κακού που ταλαιπωρεί την ΑΕΚ από την περασμένη περίοδο και περιορίζει τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, ακόμη και φέτος που δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό ο ιδιοκτήτης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι απαιτείται για να λυθεί το πρόβλημα, ακόμη και με πλαισίωση του υπάρχοντος τιμ με στελέχη που θα δώσουν λύσεις.

Στο μεταξύ, σήμερα επιστρέφουν στα Σπάτα για προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ, με το βλέμμα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena. Θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τον Μουκουντί, που μοιάζει δύσκολο να προλάβει, ενώ εκτός μάχης θα είναι οι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς. Καλές πιθανότητες να επανέλθουν έχουν οι Οντουμπάτζο, Λαμέλα και Άμραμπατ, ενώ επανέρχεται ο Ρότα και πιθανώς ο Λιούμπισιτς. Επίσης μέσα στη βδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς ο Μαρσιάλ και μένει να φανεί αν θα κριθεί έτοιμος να μπει στην αποστολή και να προσφέρει ως αλλαγή.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like