Αρχική » Προγνωστικά: Συνεχίζει από εκεί που έμεινε

Προγνωστικά: Συνεχίζει από εκεί που έμεινε

by admin

Προγνωστικά στη La Liga και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλαβές έχει σήμερα ο Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά: Bet builder στη Μαδρίτη

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σήμερα μεταφερόμαστε στην Μαδρίτη και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Ρεάλ ΜαδρίτηςΑλαβές. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της LaLiga την Αλαβές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 14 βαθμούς, στο -4 από την Μπαρτσελόνα. Σε έξι αγώνες έχουν σκοράρει 16 γκολ και έχουν δεχτεί τρία.

Θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, για να βρίσκονται συνεχώς σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και για να πάνε με περισσότερη ηρεμία στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από την άλλη, η Αλαβές έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. Έχει στο ενεργητικό της εννιά γκολ και στο παθητικό της επτά γκολ. Εκτός έδρας μετράει δύο ήττες από τη Θέλτα και την Εσπανιόλ και μία νίκη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πιστεύω η «βασίλισσα» θα φτάσει σε ακόμα μία νίκη και θα συνεχίσει το σερί των 38 αήττητων αγώνων στο πρωτάθλημα. Το γεγονός όμως ότι η Αλαβές έχει βρει γκολ στους 5/6 φετινούς της αγώνες μας δείχνει ότι είναι μια επιθετική ομάδα και εκτιμώ ότι θα μπορέσει να κάνει δύο σουτ στην εστία, τα οποία ο Κουρτουά θα αποκρούσει. Η επιλογή μου λοιπόν είναι, άσος και Over 1,5 μαζί με τις 2+ αποκρούσεις από τον Τιμπό Κουρτουά σε απόδοση 2.02 από τη Stoiximan.

Καλή επιτυχία!

Ισπανία – La Liga – 24/09/2024 22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές

1 & Over 1,5 & Κουρτουά 2+ αποκρούσεις

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like