Αρχική » Προγνωστικά: «Ζαριές» που καίνε στο 2.15

Προγνωστικά: «Ζαριές» που καίνε στο 2.15

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος συμπληρώνει το κουπόνι της Τρίτης με προγνωστικά που αξίζουν και «βλέπει» διπλασιασμούς.

Προγνωστικά: Πρέπει να τους κερδίσει

Καλημέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης με πολλά και διάφορα. Ταξίδι από την Ανδαλουσία μέχρι τις κωμοπόλεις της Γαλλίας έχει το πρόγραμμα μας και πάμε αμέσως να δούμε τα προγνωστικά της ημέρας! Πάμε να διαβάσουμε.

Ξεκινάμε με τα απλά. ΣεβίλληΒαγιαδολίδ το πρώτο ματς για την ημέρα σε ένα παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει μέτρια παιχνίδια και η απόφαση για την πρόσληψη του Πιμιέντα το καλοκαίρι δεν έχει λειτουργήσει. Η αλήθεια είναι πως η μέτρια εικόνα της ομάδας είναι κυρίως εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα και το φτωχό ρόστερ το δείχνουν αυτό εξάλλου. Παρόλα αυτά, η Σεβίλλη εάν θέλει να μην ντροπιάσει το όνομα της και να μην μπλέξει με τον υποβιβασμό, την Βαγιαδολίδ πρέπει να κερδίσει.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κακά χάλια και δεν βλέπονται καθόλου. Ειδικά εκτός έδρας γνωρίζουν τρελή αποδυνάμωση, έχοντας δεχτεί δέκα γκολ στις δύο τελευταίες τους εξορμήσεις. Αμυντικά είναι κάκιστοι, έπρεπε να χάσουν και από την Σοσιεδάδ και έπρεπε να μην κερδίσουν ούτε την Εσπανιόλ. Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, δύσκολα θα σωθεί.

Το ματς δεν είναι τριπλή, έχει φαβορί και θα πάμε μαζί του. Ο άσος μαζί με over 1,5 αξίζει στο 2.12, εξάλλου τέτοια επικράτηση ψάχνει η Σεβίλλη.

Ύπουλο ματς

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας. Καλά διαβάσετε βρέθηκε ευκαιρία μακράν στο πιο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Ευρώπης μιας και τα πάντα μπορούν να γίνουν. Στο ματς της Ανεσί με την Τρουά υπάρχει φαβορί. Οι γηπεδούχοι πράγματι παίζουν εξαιρετικά, τρέχουν, πιέζουν και παίζουν επιθετικά δίνοντας ένα τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους. Βέβαια πίσω μπάζουν και γενικότερα δεν πείθουν πως μπορούν να τερματίσουν ψηλά.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση, έχουν μόλις ένα βαθμό και έχουν σκοράρει ένα γκολ. Δεν υπάρχει οργανωμένο πλάνο, ανασταλτικά είναι κακοί αλλά έχουν αδικήσει και τον εαυτό τους. Έχασαν στο τέλος με την Αζαξιό, άξιζαν να πάρουν βαθμούς από την Κλερμόν και πήραν αποτέλεσμα στην αρκετά δύσκολη έδρα της Μπαστιά. Δεν είναι κακή ομάδα, διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες με τον δανεισμό του Ενγκόνζ από την Γιουβέντους να δίνει τρομερή ποιότητα επιθετικά.

Σίγουρα η Ανεσί είναι καλύτερη αλλά απόδοση 1.70 σε τέτοιο πρωτάθλημα δεν αξίζει. Αντίθετα το Χ2 στο 2.15 αξίζει αφού η Τρουά πιστεύω θα αρχίσει να παίρνει βαθμούς φέτος.

Ισπανία – La Liga – 24/09/2024 20:00

Σεβίλλη – Ρεάλ Βαγιαδολίδ

1 & Οver 1,5

2,12

Γαλλία – Ligue 2 – 24/09/2024 21:30

Ανεσί – Τρουά

X2

2,15

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like