Αρχική » Συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ για top «10άρι»! – Koubanezos.gr

Συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ για top «10άρι»! – Koubanezos.gr

by admin

Ανοιχτό να κάνει μεταγραφή στο… 90′ ο Ολυμπιακός, καθώς προτάθηκε μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς και φυσικά στην βελτίωση που δεν βλέπουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Στο Λιμάνι ωστόσο υπάρχει εμπιστοσύνη στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και περιμένουν άμεσα να… ξυπνήσει το ρόστερ του, καθώς ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία και για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια έξτρα μεταγραφή, από την αγορά των ελεύθερων, αλλά πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή και με βασικό μέλημα να δώσει λύσεις στο φανερό πρόβλημα δημιουργίας που υπάρχει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, o Γιουσούφ Γιαζίτσι, έχει προταθεί ήδη στο Λιμάνι και οι μάνατζέρ του, επανάφεραν στο… τραπέζι το όνομά του και μετά το βράδυ της Κυριακής και την ήττα από τον Άρη. Ο 27χρονος, 45 φορές διεθνής, είναι ελεύθερος μετά την περσινή του παρουσία στη Λιλ (42 ματς/12 γκολ/4 ασίστ), ενώ στο παρελθόν έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Τραμπζονσπόρ και ΤΣΣΑΚ Μόσχας. Με τη Λιλ δε κατέκτησε το 2021 τον τίτλο στη Γαλλία.

Ο διεθνής Τούρκος άσος είναι μία εξαιρετική περίπτωση, με χρηματιστηριακή αξία 10 εκατομμύρια ευρώ και παρότι το συμβόλαιο που ζητάει είναι πολύ υψηλό, εάν υπάρξει απόφαση για μεταγραφή, οι Πειραιώτες δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν σε συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι δίπλα στην ομάδα, ήδη έχει δώσει πολλά χρήματα και το φετινό καλοκαίρι και είναι πρόθυμος να το ξανακάνει. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να το ζητήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που φέτος έχει πάρει όλες τις αποφάσεις για το ρόστερ και έχει ζητήσει να δουλέψει με μικρό αριθμό παικτών.

Η διοίκηση και οι συνεργάτες της προφανώς και έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στην αγορά των ελεύθερων, όμως την απόφαση θα την πάρει ο Βάσκος προπονητής. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μετά το παιχνίδι με τη Λιόν για το Europa League, να υπάρξει και συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ, ώστε να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα και να πάρουν την τελική απόφαση για το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής!

“Τεχνική για 10άρι, σουτ και σέντρες – Ωραίο πόδι και ακρίβεια στη μεταβίβαση – Μπορεί και ψευτοεννιάρι”

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που αναλύει αγώνες στο γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον Γιαζίτσι και την παρουσία στη Ligue 1 με τη φανέλα της Λιλ.

“Ωραίος παίκτης, πολύ ωραίος και κλασσάτος, αριστεροπόδαρος αλλά δεν έχει ακριβώς θέση στο γήπεδο. Τον βάζουν ακραίο αλλά δεν είναι ακραίος, έχει τεχνική για 10άρι αλλά δεν είναι 10άρι. Ωραίο σουτ, σέντρες για γκολ κ.λπ. Αλλά δεν ξέρω σε ποιο σύστημα θα ταίριαζε. Ίσως ως 8άρι αλλά δεν έχει πολλά τρεξίματα για να κατεβάσει την μπάλα, αλλά έχει ωραίο πόδι, ακρίβεια στη μεταβίβαση κ.λπ.”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Μου αρέσει αυτός ο παίκτης, φαινόταν ότι κάτι θα γίνει, κάπως θα εξελιχθεί. Αλλά δεν έχει ταχύτητα για να παίξει στη γραμμή. Είναι πιο ψηλός και δεν έχει φοβερή επιτάχυνση. Αλλά είναι παίκτης ποιότητας, εργαλείο, μπορεί να παίξει ψευτοεννιάρι. Ίσως για αυτό να μην βρήκε ακόμα ομάδα”.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιαζίτσι βρίσκεται σταθερά τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα προκαλέσουν έκπληξη σε όλους…

Πηγή: Sportdog

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like