Αρχική » Κούγιας: «Απαράδεκτη διαιτησία-Χειρότερα τα πράγματα και από ό,τι με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ»

Κούγιας: «Απαράδεκτη διαιτησία-Χειρότερα τα πράγματα και από ό,τι με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ»

by admin

Η Κόρινθος έμεινε στο 0-0 με τον Μιλτιάδη για την Γ’ Εθνική και ο Αλέξης Κούγιας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία μιλώντας για «ακατάλληλους για το άθλημα» διαιτητές. Μάλιστα υποστήριξε πως βλέπει όχι βελτίωση αλλά επιδείνωση της κατάστασης με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε με τον Μάκη Γκαγκάτση για να του εκφράσει τα παράπονά του.

«Χρόνια είχα να δω στο ποδόσφαιρο τέτοια απαράδεκτη διαιτησία. Οι διαιτητές από την Λακωνία ήταν απαράδεκτοι. Εντελώς ακατάλληλοι για το άθλημα. Μίλησα ήδη με τον Μάκη Γκαγκάτση κι ειλικρινά σας λέω σκέφτομαι να παραιτηθώ από την Κόρινθο. Λυπάμαι και για τον Μιλτιάδη αυτή την ομάδα με τον προπονητή της-δεν ξέρω καν ποιος είναι- που έπαιζαν συνεχώς αντιποδόσφαιρο. Συνεχώς σκληρά φάουλ και καθυστερήσεις. Λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν σήμερα εδώ στην Καλαμάτα. Η κατάσταση είναι χειρότερη φοβάμαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Γ’ Εθνική απ’ ότι ήταν με την προηγούμενη κατάσταση της ΕΠΟ», τόνισε στο korinthosNews.

Οπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε λέγοντας: «Είναι ντροπή. Βάλατε έναν διαιτητή καραστημένο προκλητικά; Πέσανε στο δεύτερο ημίχρονο 18 φορές κάτω και κράτησε δύο λεπτά καθυστερήσεις; Οι επόπτες έδωσαν πέντε οφσάιντ που δεν υπήρχαν ποτέ; Σκέφτομαι να τα παρατήσω. Δεν έχω κανένα λόγο να βγάζω 300.000 ευρώ το χρόνο για το ποδόσφαιρο. Τι να ηρεμήσω; Είναι ντροπή, είπαμε να αλλάξουμε τα πράγματα και δεν άλλαξε τίποτα. Δώσανε ανύπαρκτο πέναλτι στην Αρτάκη σήμερα για να κερδίσει; Αν είναι τελειωμένα να μας το πείτε. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα ίδια ακριβώς γίνονται πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like