Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Combo στο 3.00 στο ΟΑΚΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Combo στο 3.00 στο ΟΑΚΑ

by admin

Ο Θάνος Κληματσούδας ασχολείται με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός και καταλήγει σε σούπερ τριπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Θετικό το ταμείο από τη χθεσινή στήλη, βγήκε από το 2ο λεπτό ο καταλογισμός πέναλτι στο Βόλος – ΠΑΟΚ, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν είχαμε πέναλτι. Προχωράμε σήμερα με σούπερ τριπλασιασμό.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και την Viber κοινότητα. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Φώτη αλάνι βγάλε το 3άρι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αλόνσο προέρχεται από την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο δε Πανσερραϊκός από το εντός έδρας 2-2 με τον Λεβαδειακό, σε παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-0, αλλά εντέλει έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια του.

Κι έπειτα έχασε και τον Μιχάλη Γρηγορίου. Λογική εξέλιξη θα έλεγε κανείς, μετά την εικόνα των Σερραίων στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Οι «πράσινοι» κόντρα στον ΠΑΟΚ κέρδισαν χρόνο για να βελτιωθούν, καθώς ενδεχόμενη ήττα θα έφερνε τριγμούς. Έχουν μείνει όμως πίσω στη βαθμολογία και η νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό μοιάζει με μονόδρομο. Συν τοις άλλοις, ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου Αλόνσο και παίκτες θέλουν να εμφανιστούν με ψυχολογία.

Ακόμη, με το πέρας των πρώτων αγωνιστικών, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν έχει βρει δίχτυα. Βρήκε απέναντι στη Λανς στη Γαλλία, βρήκε δις με την Εθνική, όμως στο πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει βρει.

Η Bet365 δίνει σούπερ ενισχυμένη απόδοση, τον άσο με γκολ του Ιωαννίδη σε απόδοση 3.00, οπότε θα πάρουμε αυτό το bet builder για τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής.

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 18:00

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

1 & Γκολ Ιωαννίδης

3,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like