Αρχική » Προγνωστικά: Δεν χάνει στη Λειβαδιά ο ΟΦΗ

Προγνωστικά: Δεν χάνει στη Λειβαδιά ο ΟΦΗ

by admin

Με τα παιχνίδια σε Λειβαδιά και ΟΑΚΑ ασχολείται ο Νίκος Κλάδος στα σημερινά του προγνωστικά και βγάζει σημεία σε αποδόσεις 2.15 και 2.30.

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Καλημέρα σε όλους. Δυνατά παιχνίδια για τη Stoiximan Super League και σήμερα κι έχω ξεχωρίσει δυο από αυτά όπου περιμένω γκολ. Πάμε στα προγνωστικά.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε από το 2-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στις Σέρρες και θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη. Ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς έχει μέχρι τώρα 0-2-2. Δεν πιστεύω να τα βρει εύκολα απέναντι στον ΟΦΗ ο οποίος πηγαίνει στη Βοιωτία πλήρης. Ο ΟΦΗ που φιγουράρει στην τέταρτη θέση και δίκαια καθώς οι εμφανίσεις και τα τρία γκολ με Βόλο και Άρη δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει δέσει, ο Δέλλας έχει ενσωματώσει τους νέους παίχτες και ο ΟΦΗ δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα. Όμως μια εκτός έδρας αναμέτρηση κρύβει κινδύνους. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, αν και έτσι πιστεύω θα πάει το παιχνίδι. Αν φύγει από το Χ θα πάει στο διπλό και θα έχει και γκολ. Πάμε στο Χ2 & Οver 1,5 σε απόδοση 2.15.

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό. Νέα σελίδα για τα «λιοντάρια» καθώς ο Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν και ο Χουάν Φεράντο κάνει ντεμπούτο. Δεν ξέρω τι να περιμένω από τον Πανσερραϊκό, με τον Γρηγορίου δεν θύμιζε σε τίποτα την περσινή ομάδα. Το μόνο που θέλω είναι ένα γκολ από την ομάδα των Σερρών καθώς οι «πράσινοι» πίσω είναι ευάλωτοι. Στην Τούμπα δεν το πλήρωσαν την πάτησαν όμως με την Καλλιθέα και με τον Αστέρα.

Μην ξεχνάμε πως το «τριφύλλι» θα παίξει μετά εκτός με την ΑΕΚ, θα ταξιδέψει στη Βοσνία και μετά παίζει με τον Ολυμπιακό. Δεν σηκώνει μια νέα απώλεια και ο Αλόνσο το ξέρει καλά. Αλίμονο αν μείνει στο μηδέν σήμερα. Goal/goal στο δυνατό 2.30.

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 16:30

Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Χ2 & Over 1,5

2,15

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 18:00

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

Goal/goal

2,30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like