Αρχική » Προγνωστικά: Στη Λεωφόρο με… 9.50!

Προγνωστικά: Στη Λεωφόρο με… 9.50!

by admin

Προγνωστικά στη Stoiximan Super League και την αναμέτρηση της Athens Kallithea με την ΑΕΚ έχει ο Μάκης Λιοσάτος.

Προγνωστικά: Δεν τη σώζει ούτε ο Ράσφορντ

Αγαπητοί φίλοι τα προγνωστικά της Stoiximan Super League είναι πάντα μια περίεργη ιστορία. Συμβαίνουν διάφορα που με προβληματίζουν. Όπως για παράδειγμα να απολύεται προπονητής, που πήρε ισοπαλία στο “Βικελίδης” και νίκη επί του Παναθηναϊκού με το καλημέρα.

Υπάρχουν όμως πάντα ευκαιρίες στα προγνωστικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Για παράδειγμα η κόντρα σε κάποιες μεγάλες ομάδες, που εμφανώς δεν είναι σε καλή κατάσταση. Όπως η ΑΕΚ, που φέτος κυριολεκτικά δεν βλέπεται. Ακόμα και στη νίκη 2-0 επί του Βόλου, η Ένωση ήταν λίγη δημιουργικά και κακή αμυντικά. Οι φιλοξενούμενοι πατήσαν την αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, πέντε φορές τα τελευταία 20 λεπτά, όπου και κυριάρχησαν στο γήπεδο.

Κάτι που συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Αλμέιδα. Ο αντίπαλος δηλαδή να κάνει παιχνίδι και να βρίσκει εύκολα διαδρόμους. Η Athens Kallithea όλα αυτά δεν θα τα συγχωρήσει. Ήταν άκρως ανταγωνιστική με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μπορεί να κάνει το ίδιο και σήμερα.

Η ΑΕΚ χρειαζόταν επειγόντως δύο γρήγορους και σταθερούς αμυντικούς στις μεταγραφές. Αντί αυτού, συνέχισε να αγοράζει επιθετικούς χαφ. Έχει πλέον περίπου 15 τέτοιους παίκτες στο ρόστερ. Οι πέντε εκ των οποίον είναι αριστεροί χαφ. Όσοι δεν παίζουν θα αρχίσουν να γκρινιάζουν, οπότε είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί πρόβλημα στα αποδυτήρια. Ο κακός προγραμματισμός από το διοικητικό team, δεν σώζεται με μεταγραφές τύπου Μαρσιάλ. Βασικά ούτε καν ο Ράσφορντ δεν θα έσωζε την Ένωση, από τις δύο κολλητές ήττες που βλέπω να έρχονται…

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 21:00

Athens Kallithea – ΑΕΚ

1 (+1,0 ΑΗ)

2,47

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 21:00

Athens Kallithea – ΑΕΚ

Athens Kallithea Over 1,5

4,75

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 21:00

Athens Kallithea – AEK

Anytime score: 2-1

9,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like