Αρχική » Athens Kallithea – ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Athens Kallithea – ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με μια σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στην Athens Kallithea και την ΑΕΚ ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

ATHENS KALLITHEA – ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Απόστολος Νικολαΐδης», 16.003, Αθήνα.
  • Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος.
  • Οι δυο ομάδες στο παρελθόν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 11 φορές, με την ΑΕΚ να μετράει 10 νίκες, ενώ ένα ματς αναδείχθηκε ισόπαλο.
  • Η ΑΕΚ μετράει τέσσερα ματς με No/Goal στα τελευταία πέντε της.

Ρεπορτάζ Athens Kallithea

Η νεοφώτιστη Athens Kallithea έχει ξεκινήσει τη σεζόν της στο πρωτάθλημα με αρκετά θετικό τρόπο, ωστόσο μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, χωρίς να έχει «γευτεί» ακόμα την πρώτη της νίκη. Στο πρόσφατο ματς της, «κόλλησε» στο μηδέν στην έδρα της Λαμίας και τώρα θέλει να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, η οποία φαίνεται πως βρίσκει καλό ρυθμό πλέον. Έδειξε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο όπου και εκεί απέσπασε την και με παρόμοιο τρόπο θα στηθεί απέναντι στην Ένωση.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια το No Goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπαραγάν – Μότοτς, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης – Μανθάτης, Μερκάτι, Ντιμπά, Σοΐρι – Μοουτίνιο, Ντεμέτριους, Ουλντρίκις.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά τις ισοπαλίες του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, «πάτησε» και αυτή κορυφή στη βαθμολογία και εν μέσω… τρομερής μεταγραφολογίας, δείχνει να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο πρόσφατο ματς της, η Ένωση κατάφερε να πάρει το «τρίποντο», επικρατώντας στην έδρα της με 2-0 επί του Βόλου χάρη στα γκολ των Πιερό και Κοϊτά. Ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα και θέλει να περάσει και από τη Λεωφόρο αναίμακτα, προκειμένου να συνεχίσει σε νικηφόρα τροχιά.

Stat attack: Η ΑΕΚ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της.

Απουσίες: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο άρρωστος Ρότα. Στα πιτς είναι οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα και Οντουμπάτζο, ενώ και ο Άμραμπατ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι ακόμη ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και εκτός το νέο «μπαμ» της ΑΕΚ, Άντονι Μαρσιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Στρακόσια – Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Κοϊτά – Τσούμπερ, Πιετό.

Athens Kallithea – ΑΕΚ Προγνωστικά

Δύσκολα αναμένεται να βάλει η Athens Kallithea στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, όμως η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι εμφανέστατη. Θεωρούμε πως το «μομέντουμ» που χτίζει η Ένωση δεν είναι τυχαίο και θα καταφέρει να πάρει ακόμη ένα «τρίποντο». Η επιλογή μας είναι το διπλό, συνδυαστικά με το No Goal που επιβεβαιώνεται στα τελευταία ματς της ΑΕΚ, το οποίο βρίσκεται στην τιμή του 2.12 της Stoiximan.

Ελλάδα – Super League – 22/09/2024 21:00

Athens Kallithea – AEK

2 & No Goal

2,12

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like