Αρχική » Κυρίαρχος και στη Σιγκαπούρη ο pole-man Νόρις – Καταστροφικές κατατακτήριες για Ferrari!

Κυρίαρχος και στη Σιγκαπούρη ο pole-man Νόρις – Καταστροφικές κατατακτήριες για Ferrari!

by admin

Εκπληκτικός Λάντο Νόρις, κυριάρχησε στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης και κατέκτησε την pole position σε μια δραματική διαδικασία που στιγματίστηκε από το ατύχημα του Κάρλος Σάινθ!

Δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική του εμφάνιση στις τρίτες και τελευταίες ελεύθερες δοκιμές νωρίς το μεσημέρι, ο Βρετανός πιλότος ήταν άπιαστος στην πίστα της Marina Bay, πανηγυρίζοντας την πέμπτη φετινή του pole position και τρίτη στα τέσσερα τελευταία Grand Prix!

Το Q3 εξελίχθηκε σε… θρίλερ και σε κατάσταση ειδικών συνθηκών μετά την έξοδο του Κάρλος Σάινθ και την κόκκινη σημαία, καθώς, όλοι οι οδηγοί είχαν μόνο μία και μοναδική ευκαιρία στο φινάλε για να καταγράψουν επίδοση. Τελικώς, ο Νόρις ήταν ο πιο γρήγορος από όλους και με χρόνο 1:29:525 θα εκκινήσει αύριο από την πρώτη θέση του grid.

Δίπλα του στην σχάρα εκκίνησης θα βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull να είναι κατά 2 εκατοστά πιο αργός από τον οδηγό της McLaren, την ώρα όπου οι δύο Μercedes των Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, κάνοντας το 3-4!

Όσον για τη Ferrari, θα θέλει να ξεχάσει άμεσα τις καταστροφικές για εκείνες κατατακτήριες της Σιγκαπούρης, καθώς, πέραν του ατυχήματος του Σάινθ (έμεινε στη 10η θέση), είδε και τον Σαρλ Λεκλέρ να ακυρώνεται στην μοναδική προσπάθειά του για παράβαση ορίων της πίστας και να ολοκληρώνει το Q3 χωρίς χρόνο και στην 9η θέση!

Η τελική κατάταξη των κατατακτήριων δοκιμών:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like