Αρχική » Προγνωστικά: Θα έχει ένταση το ντέρμπι

Προγνωστικά: Θα έχει ένταση το ντέρμπι

by admin

Ο Θάνος Κούρος έχει πληθώρα επιλογών από Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα στα σημερινά του προγνωστικά σε αξιόλογες αποδόσεις.

Προγνωστικά Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Καλημέρα σε όλους. Άλλο ένα Σάββατο έφτασε, το πρόγραμμα είναι γεμάτο και πάμε να δούμε τις επιλογές που κράτησα.

Με ενδιαφέρον παιχνίδι ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα της Premier League. ΓουέστΧαμ και Τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες, χωρίς καμία να έχει δώσει διαπιστευτήρια ότι αξίζει στήριξη. Από ισοπαλία μέσα στη Φούλαμ προέρχεται η γηπεδούχος, διπλό στη Μπόρνμουθ έβγαλε η Τσέλσι με τον τερματοφύλακα της να καταγραφεί επτά επεμβάσεις. Για σήμερα μου αρκούν και οι τρεις, σε ένα ματς που περιμένω φάσεις εκατέρωθεν.

Χαϊντενχάιμ – Φράιμπουργκ

Σταθερά παραγωγική η γηπεδούχος, σκόραρε δις στο Ντόρτμουντ και ας έχασε. Βγάζει σταθερά μεγάλα σκορ, με εξαίρεση το 0-2 της πρεμιέρας στη Ζανκτ Πάουλι. Μια από τα ίδια και η Φράιμπουργκ, σκοράρει συνεχώς πλην της αναμέτρησης στο Μόναχο. Από ένα γκολ και το ένα στο ημίχρονο, δεν ζητάμε πολλά.

Προγνωστικά Άρης – Ολυμπιακός

Το μεγάλο ματς της ημέρας είναι χωρίς αμφιβολία η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Το ντέρμπι ουσιαστικά ξεκίνησε αρκετές μέρες πριν με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την αλλαγή διαιτητή. Από γκέλα προέρχονται και οι δύο, θέλουν πράγματα από το σημερινό ματς για να ηρεμήσουν. Θα έχει ένταση θεωρώ, ο άπειρος Παϊρέτο θα χρειαστεί τις κάρτες του για να ελέγξει την αναμέτρηση. Από δύο κάρτες πληρώνει λίγο, μαζί με Under 4,5 στρώνει το πράγμα.

Αγγλία – Premier League – 21/09/2024 14:30

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι

Σάντσεθ 3+ αποκρούσεις

1,83

Γερμανία – Bundesliga – 21/09/2024 16:30

Χάιντενχαϊμ – Φράιμπουργκ

Goal/goal & Over 0,5 ημίχρονο

1,80

Ελλάδα – Super League – 21/09/2024 20:00

Άρης – Ολυμπιακός

Να δεχτούν και οι δύο ομάδες 2+ κάρτες & Under 4,5

1,83

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like