Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο σφυρίγματα αρκούν

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο σφυρίγματα αρκούν

by admin

Με δύο αναμετρήσεις της Stoiximan Super League ασχολείται ο Θάνος Κληματσούδας καταλήγοντας σε επιλογές έως 2.67.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Δράση για την Stoiximan Super League και θα το ρίξω λίγο στα ειδικά, αλλά και σε ένα μακροχρόνιο σημείο που θεωρώ πως δύσκολα θα σπάσει. Προχωράμε.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και την Viber κοινότητα. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Δύο σφυρίγματα αρκούν

ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΟΚ ανοίγουν την αγωνιστική στη Μαγνησία. Πάλεψαν οι γηπεδούχοι τη Δευτέρα απέναντι στη ΑΕΚ, χρησιμοποίησαν όλες τις κινήσεις πολεμικών τεχνών που διέθεταν, αλλά ηττήθηκαν με 2-0. Δίκαιο. Ο δικέφαλος του βορρά προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό και θα παραταχθεί με ροτέισον, καθώς ακολουθεί η «Γαλατά» στην Πόλη την Τετάρτη.

Διαιτητής ο μίστερ Τσαγκαράκης, στο VAR ο Κουμπαράκης. Σκληρό το παιχνίδι των γηπεδούχων, δεν λείπουν τα αμυντικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ, θα πάρω ένα πέναλτι στο 2.67.

Άρης-Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη και ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.57. Άπειρος από ντέρμπι ο Ιταλός που ορίστηκε, ενώ οι φωνές για τη διαιτησία ξεκίνησαν από την Τετάρτη. Ένθεν και ένθεν. Δεν πείθει καμία από τις δύο άμυνες, πέναλτι βλέπω και εγώ, καθώς και σκληρό παιχνίδι. Στο reel του instagram πήρα και κόκκινη.

ΥΓ. Και ένα μακροχρόνιο, από τον Β’ όμιλο της τρίτης εθνικής. Πιερικός άνοδος στο 1.90, ομάδα που ξέρει την κατηγορία, έκανε δυνατές μεταγραφές και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Βασικός ανταγωνιστής η Αναγέννηση Καρδίτσας (2.30 η άνοδος), η οποία όμως παραδοσιακά δεν με πείθει. Μόνο οι Γκόλιας και Σκόνδρας έμειναν από πέρυσι, ολοκαίνουργιο το ρόστερ της. Στηρίζω Πιερικό!

Ελλάδα – Super League – 21/09/2024 17:00

ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

Καταλογισμός πέναλτι

2,67

Ελλάδα – Super League – 21/09/2024 20:00

Άρης – Ολυμπιακός

Καταλογισμός πέναλτι

2,57

Ελλάδα – Γ’ Εθνική

Γ’ Εθνική – Β’ Όμιλος – Νικητής Διοργάνωσης

Πανθρακικός

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like