Αρχική » Αλαβές – Σεβίλλη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Αλαβές – Σεβίλλη: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Με την αναμέτρηση της Αλαβές απέναντι στην Σεβίλλη ξεκινά η έκτη αγωνιστική της La Liga στη χώρα των Βάσκων.

ΑΛΑΒΕΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Μεντιθορότθα» (19.840), Βιτόρια-Γκαστέιθ.
  • Διαιτητής: Χαβιέρ Αλμπερόλα Ρόχας.
  • Η Αλαβές είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Σεβίλλη.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς για τη La Liga επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Ρεπορτάζ Αλαβές

Στα δύο ματς σταμάτησε το σερί νικών της Αλαβές, η οποία επέστρεψε με το «αριστερό» από τη διακοπή των εθνικών. Σε ένα ματς-ροντέο, οι Βάσκοι ηττήθηκαν με 3-2 από την Εσπανιόλ παρά το γεγονός ότι είχαν διπλάσιες τελικές προσπάθειες (9-19) και το 62% της κατοχής. Ο Πουάδο είχε άλλα σχέδια όμως, καθώς πραγματοποίησε χατ-τρικ κι έδωσε τους τρεις βαθμούς στους Καταλανούς, με την Αλαβές να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 και να μειώνει σε 3-2. Έτσι, η ομάδα του Λουίς Γκαρθία βρίσκεται στην ένατη θέση με επτά βαθμούς.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Μοναδικός απών ο Ούγκο Νοβόα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιβέρα – Τενάλια, Αμπκάρ, Σεντλάρ, Σάντσεθ – Στόιτσκοφ, Γκεβάρα, Γκουρίδι – Βιθέντε, Κονέτσνι, Κ. Γκαρθία.

Ρεπορτάζ Σεβίλλης

Μετά από οκτώ σερί ματς πρωταθλήματος, τέσσερα από τα οποία ήταν και τα πρώτα της φετινής σεζόν, η Σεβίλλη κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη με το 1-0 επί της Χετάφε. Μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά πήρε δίκαια το τρίποντο χάρη σε γκολ του Νάβας στο 23’, πέντε λεπτά μετά το δοκάρι του Ούτσε για τους Μαδριλένους. Έκτοτε το ματς ήταν ισορροπημένο και η αποβολή του Σάντσεθ με δεύτερη κίτρινη για θέατρο στο 86’ περιέπλεξε τα πράγματα, όμως στην πραγματικότητα η Σεβίλλη δεν απειλήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Stat attack: Στα τελευταία τρία παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Σούσο, Λοκόνγκα και Μπαντέ, ενώ ο Σάντσεθ κι ο Σαούλ είναι τιμωρημένοι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Νίλαντ – Καρμόνα, Νιανζού, Μαρκάο – Νάβας, Γκουντέλι, Σο, Πεδρόσα – Πέκε, Λουκεμπάκιο – Ρομέρο.

Αλαβές – Σεβίλλη προγνωστικά

Σαν όνομα σίγουρα η Σεβίλλη γεμίζει περισσότερο το μάτι, όμως στην πραγματικότητα δεν αποτελεί κάτι παραπάνω από μια μικρομεσαία δύναμη του ισπανικού πρωταθλήματος. Όχι πως η Αλαβές είναι κάτι ανώτερο, αλλά σίγουρα δείχνει καλύτερα στοιχεία μέχρι στιγμής φέτος. Παίζει καλό ποδόσφαιρο (ακόμα κι όταν χάνει) και διαθέτει ισχυρή έδρα, γι’ αυτό θα την στηρίξουμε με το combo 1Χ & over 1,5 στο 1.85 της Stoiximan.

Ισπανία – La Liga – 20/09/2024 22:00

Αλαβές – Σεβίλλη

1Χ & Over 1,5

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like