Αρχική » Απαντάει με top μεταγραφή ο Μαρινάκης! – Koubanezos.gr

Απαντάει με top μεταγραφή ο Μαρινάκης! – Koubanezos.gr

by admin

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει το ρόστερ του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ετοιμάζει την τελευταία κίνηση «ματ» για τη φετινή σεζόν.

Τι και αν έφερε τους Ολιβέιρα και Γουίλιαν, ο Ολυμπιακός θέλει να «κλείσει» το μεταγραφικό του πεδίο με ένα τελευταίο «μπαμ», το οποίο αφορά τον Γιαζίτσι, που αποτελεί διακαή πόθο του Μεντιλίμπαρ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι Πειραιώτες επιμένουν να κάνουν δικό τους τον Τούρκο επιθετικό, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης και κυρίως της Premier League.

Ο Γιαζίτσι είχε επαφές με τους «ερυθρόλευκους» στις αρχές του μήνα, καθώς από το καλοκαίρι που έφυγε από τη Λιλ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, έχοντας χρηματιστηριακή αξία κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει το «μπαμ» που θα κλείσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο και στην περίπτωση που δεν θα γίνει το deal, οι Πειραιώτες έχουν καλυφθεί στις περισσότερες θέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like