Αρχική » Προγνωστικά: Με τα γκολ στην Ολλανδία

Προγνωστικά: Με τα γκολ στην Ολλανδία

by admin

Προγνωστικό στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την πρεμιέρα του Champions League έχει για σήμερα ο Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Πρώτη αγωνιστική της League Phase του Champions League και εμείς θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Η Φέγενορντ θα υποδεχθεί στο Ρότερνταμ την ομάδα του Τσάβι Αλόνσο, τους περσινούς νταμπλούχους Γερμανίας. Η Φέγενορντ δεν έχει ξεκινήσει καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, καθώς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, μετράει τρεις ισοπαλίες και μια νίκη. Και στα 4 παιχνίδια σκόραρε και δέχτηκε γκολ, έχοντας έτσι 9 γκολ στο ενεργητικό της και 5 γκολ στο παθητικό της. Βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς.

Από την άλλη, η Μπάγερ Λεβερκούζεν σημείωσε το Σάββατο που μας πέρασε τη δεύτερη φετινή της νίκη στην Bundesliga και πλέον μετράει έξι βαθμούς σε τρεις αγώνες. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό δυο νίκες και μια ήττα. Έχει σκοράρει εννιά γκολ και έχει δεχτεί έξι, επαληθεύοντας το Goal/goal & Over 2,5 και στις τρεις αναμετρήσεις της.

Πιστεύω θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία στα παιχνίδια τους. Αυτό αναμένουμε να δούμε και σήμερα. Η επιλογή μου λοιπόν είναι, Goal/goal και 3+ αποκρούσεις από τον Τιμόν Βελενρόιτερ σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan. Καλή επιτυχία!

Champions League – 19/09/2024 19:45

Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Goal/goal & Τ. Βελενρόιτερ: 3+ αποκρούσεις

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like