Αρχική » Ανανέωσαν στον ΠΑΟΚ Ντόνα-Τσιάκα, Κολτσίδα

Ανανέωσαν στον ΠΑΟΚ Ντόνα-Τσιάκα, Κολτσίδα

by admin

Πολίστριες του ΠΑΟΚ παραμένουν οι Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα κι Αθηνά Κολτσίδα. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την 21χρονη περιφερειακό για τέταρτη σερί σεζόν και με την 28χρονη αμυντικό για δεύτερη σερί σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Ντόνα-Τσιάκα:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα είναι γεννημένη το 2003, αγωνίζεται ως περιφερειακός κι άμυνα φουνταριστού και συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Με μεγάλη μου χαρά ανήκω για ακόμα μία χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με θετικό πρόσημο από την περυσινή χρονιά, αφού καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο, ο οποίος ήταν μία θέση στην οκτάδα, ετοιμαζόμαστε να θέσουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους και να δουλέψουμε για να τους πετύχουμε με τις οδηγίες και την καθοδήγηση της προπονήτρια μας, κ. Χατζέλλη.

Ευχαριστώ τους αδερφούς Νικολαΐδη και την προπονήτρια μας για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν, για ακόμα μία χρονιά, στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Κολτσίδα:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αθηνά Κολτσίδα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα αμυντικός, γεννημένη το 1996 και με ύψος 171cm, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αθηνά Κολτσίδα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πραγματικά χαρούμενη που θα συνεχίσω την πορεία μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση και την προπονήτρια, κ. Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνουν. Η περασμένη σεζόν ήταν γεμάτη προκλήσεις, αλλά, με την προσπάθεια όλων, καταφέραμε να πετύχουμε έναν σημαντικό στόχο, παραμένοντας στην οκτάδα.

Φέτος, με ανανεωμένη αποφασιστικότητα κι υψηλότερες φιλοδοξίες, ανυπομονώ να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε πραγματικότητα τους νέους μας στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like