Αρχική » Προγνωστικά: Από την άσπρη βούλα το 3.60 #Nikolas43

Προγνωστικά: Από την άσπρη βούλα το 3.60 #Nikolas43

by admin

Έχει ευκαιρίες το ΑΕΚ – Βόλος για τη Stoiximan Super League και ο Νίκος Κλάδος βρήκε μια από αυτές στο 3.60

Προγνωστικά ΑΕΚ – Βόλος

Καλημέρα σε όλους, η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League κλείνει με το ΑΕΚ – Βόλος και κάποιες αποδόσεις σε ειδικά στοιχήματα είναι δελεαστικές. Πάμε στα προγνωστικά.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ στη Λειβαδιά μετά την παραφωνία με τη Λαμία. Ήταν φυσικό κι επόμενο, όπως φυσικό είναι να υπολογίζει η «Ένωση» τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Βόλο. Έχει κάποιες απουσίες η ΑΕΚ αλλά κακά τα ψέματα η διαφορά είναι μεγάλη. Μόνο νίκη και κατά προτίμηση εύκολη για να μην χαθεί από νωρίς η επαφή με την κορυφή, αυτός είναι ο στόχος.

Για τον Βόλο η παραφωνία του ήταν το διπλό στην Τρίπολη. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ φάνηκε το επίπεδο της ομάδας της Μαγνησίας. Δεν δείχνει ικανός να κάνει δεύτερη εντός έδρας ζημιά στην ΑΕΚ. Προσωπικά πιστεύω πως ο Βόλος σιγά σιγά θα αρχίσει να μάχεται σκληρά για παραμονή και αργά η γρήγορα θα αποχαιρετήσει. Τώρα, στα στοιχηματικά, ο άσος πολύ χαμηλά τα over μόνο από 3,5 και πάνω αξίζουν οι αποδόσεις. Αν κάποιος έχει δει όραμα κάτι άλλο πάω πάσο. Εγώ θα πάω με ένα ειδικό στοίχημα, να σκοράρει η ΑΕΚ με πέναλτι στον αγώνα, στο 3.60. Καθόλου απίθανο.

Ελλάδα – Super League – 16/09/2024 20:00

ΑΕΚ – Βόλος

ΑΕΚ Γκολ με πέναλτι

3,60

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like