Αρχική » Προγνωστικά: Χάνει έδαφος ο Πανσερραϊκός

Προγνωστικά: Χάνει έδαφος ο Πανσερραϊκός

by admin

Συνέχεια στην Stoiximan Super League με δυνατές αναμετρήσεις κι ένα ντέρμπι να ξεχωρίζει και ο Νίκος Κλάδος έχει σημεία για όλα τα γούστα.

Προγνωστικά Stoiximan Super League: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε στη Stoiximan Super League με δυνατά παιχνίδια και το ντέρμπι στην Τούμπα να ξεχωρίζει. Πάμε στα προγνωστικά.

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Super League το παιχνίδι αυτό καίει. Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός θέλουν μόνο τη νίκη καθώς είναι παιχνίδι όπου και οι δυο υπολογίζουν από τρεις βαθμούς. Από την άλλη θεωρώ πως σιγά-σιγά τρίζει η καρέκλα του Γρηγορίου στον πάγκο των «λιονταριών». Τρεις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές πάνε πολύ. Θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν γενικά μια ανάσα στις Σέρρες, καθώς η παρακαταθήκη από την περυσινή χρονιά είναι μεγάλη. Ο Πανσερραϊκός φέτος δείχνει πιο αδιάφορος και χωρίς τσαμπουκά και αν χάνει παιχνίδια όπως αυτό με τον Λεβαδειακό στην έδρα του δεν υπάρχει μέλλον.

Ο Λεβαδειακός από την άλλη έχει στον πάγκο του έναν άνθρωπο με εμπειρία. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει βούτυρο στο ψωμί του τέτοια παιχνίδια. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Καλλιθέα λίγο ήθελε να φύγει με βαθμό από το ΟΑΚΑ. Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα πω τίποτα. Το παιχνίδι ξεκινάει από την ισοπαλία και αν ξεφύγει θα πάει προς το διπλό. Πιθανό σκορ το 0-1.

ΟΦΗ – Άρης

Συνέχεια στο «Γεντί Κουλέ» στο Ηράκλειο και στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Άρη. Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του την πρεμιέρα με την ΑΕΚ, έχασε το τρίποντο στις καθυστερήσεις με τον Ατρόμητο ενώ στο Βόλο ήταν το αφεντικό. Με τις τελευταίες προσθήκες το επίπεδο έχει ανέβει, όπως επίσης και η ποιότητα. Ο στόχος της οχτάδας παραμένει και παιχνίδια όπως αυτά δεν είναι για απώλειες. Ο Άρης δεν ξέρω αν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, άσχετα από το 1-2-0 των πρώτων αγωνιστικών. Βλέπω μια αστάθεια και μια αδυναμία να κρατήσει αποτέλεσμα αφού το πέτυχε μόνο στις Σέρρες.

Το σημερινό παιχνίδι στο Ηράκλειο είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και κάθε σημείο. Εγώ θα πάω με ένα ειδικό στοίχημα. Όπως είπα, ο ΟΦΗ απέκτησε ποιότητα και η ποιότητα έχει όνομα: Ταξιάρχης Φούντας. Έκανε πλάκα στον Βόλο και τώρα στο Ηράκλειο μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ θα το επαναλάβει. Στο 4.45 η απόδοση να σκοράρει στο παιχνίδι ο Φούντας, στο 6.50 να έχει 1+ ασίστ. Εγώ θα πάω με το γκολ.

Κλείνοντας, με το ντέρμπι στην Τούμπα θα ασχοληθώ κυρίως live αλλά το over 2,5 σε αποδόσεις κοντά στο 2.00 το θεωρώ υπέροχο. Από εκεί και πέρα θα έπαιρνα το ρίσκο με το διπλό στο 4.65 κόντρα σε όλους και όλα.

Ελλάδα – Super League – 15/09/2024 16:30

Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός

Χ2

1,78

Ελλάδα – Super League – 15/09/2024 20:30

ΟΦΗ – Άρης

Γκολ Φούντας

4,45

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like