Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Απ’ τον Ραζβάν έως το Νησί και το 3.50

Προγνωστικά στοιχήματος: Απ’ τον Ραζβάν έως το Νησί και το 3.50

by admin

Με μακροχρόνια προγνωστικά ασχολείται ο Θάνος Κληματσούδας σε αποδόσεις από 1.85 έως 3.50!

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Η διαδικασία των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και από το Σαββατοκύριακο επανερχόμαστε στην κανονική ροή του προγράμματός μας. Πριν από αυτό όμως, οφείλουμε να δώσουμε και μακροχρόνια προγνωστικά στοιχήματος!

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και την Viber κοινότητα. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Νικητής χωρίς Ολυμπιακό: ΠΑΟΚ (2.15)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμοι, βάσει ρόστερ, μέχρι στιγμής και μάλιστα εκκίνησαν με το 3Χ3. Στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη, ενώ δύο χρόνια τώρα, με προπονητή Ματίας Αλμέιδα, δεν έλλειψαν οι τραυματισμοί. Συν τοις άλλοις, ο Αργεντινός τεχνικός καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του, με μία αναμέτρηση την εβδομάδα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έριξε χρήμα στο μεταγραφικό παζάρι, πήρε Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Μαξ, Μπάλντοκ, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Τετέ και Πελίστρι, ενώ το σημαντικότερο, είναι πως κράτησε τον Μπακασέτα. Ωστόσο, η κατάσταση εντός των τειχών δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, ο Αλόνσο προπονητικά δεν έχει πείσει ακόμη, ενώ ο κόσμος είναι εμφανώς δυσαρεστημένος με την παρούσα διοίκηση. Έτσι, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν προβάδισμα, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το μέταλλο του προπονητή και πολύ δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή, οι δε «ασπρόμαυροι» έχοντας εξαιρετικό προπονητή και σούπερ μεσοεπιθετική γραμμή.

Διαφορετικά, μπορούμε να κρατήσουμε να τερματίσει στους πρώτους δύο της κανονικής διάρκειας ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.90.

Φ. Τσάλοφ under 10,5 γκολ (2.00 / κανονική περίοδος)

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε αρκετά χρήματα στον Ρώσο επιθετικό, ο οποίος έρχεται με καλές χρονιές από τη Ρωσία. Διαφορετικού τύπου φορ από τον Μπράντον, πιο… περιοχής. Στα πρώτα παιχνίδια του δείχνει πως βρίσκεται μέσα στις φάσεις, ζητάει μπάλα, αλλά ο ΠΑΟΚ γενικότερα δεν βρίσκει γκολ από τα φορ του. Σε εννέα φετινά ματς έχει μονάχα ένα τέρμα ο Τισουντάλι. Σε συνδυασμό Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά και του γεγονότος πως ο δικέφαλος του βορρά διαθέτει τρία φορ, θα κρατήσω το under 10,5 γκολ του Ρώσου στον διπλασιασμό.

Premier League: Κατάκτηση Μάντσεστερ Σίτι (2.10)

Απώλειες στο μεταγραφικό παζάρι; Τον Άλβαρεζ, που ερχόταν από τον πάγκο, αλλά τσίμπησε 75 εκατομμύρια. Η πώληση του Κανσέλο δεν θεωρείται απώλεια, καθώς ήταν δανεικός στην Μπαρτσελόνα. Ενισχύθηκε στα χαφ με την επιστροφή του Γκουϊντογκάν, πήρε και τον Σαβίνιο από την Τρουά. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν μπορεί να κάνει δεύτερη σερί μέτρια χρονιά. Πέρυσι, που έχασε… μαλλιά, σκόραρε 27 φορές. Φέτος έχει ήδη 7 γκολ σε τρία ματς. Με Ντε Μπρόινε φουριόζο από την αρχή, με το μέταλλο της πρωταθλήτριας, με τον Πεπ να μην δίνει ούτε τον… ιδρώτα του, βλέπω πως η Σίτι ούτε φέτος θα χάσει τον τίτλο.

Conference League – Νικητή League Phase: Τσέλσι (3.50)

Με αντιπάλους τη Γάνδη (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός), Νόα (εντός), Χαϊντενχάιμ (εκτός), Αστάνα (εκτός) και Σάμροκ Ρόβερς (εντός), αλήθεια, πιστεύει κανένας πως η Τσέλσι δεν θα τερματίσει πρώτη στο League Phase. Δεν έχω υπογράψει κανένα συμφωνητικό με τον Μπόελι πως θα τερματίσει στην κορυφή, αλλά με αυτό το ρόστερ, αυτήν την ομάδα γενικώς, αλλά και το 3.50 που μας προσφέρει η Novibet, δεν μπορώ να μην ποντάρω. Ως σημείο και επιλογή είναι σωστό!

Ελλάδα – Super League

Νικητής χωρίς Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ

2,15

Ελλάδα – Super League

Φ. Τσαλόφ – Γκολ (Κανονική Περίοδος)

Under 10,5

1,85

Αγγλία – Premier League

Νικητής

Μάντσεστερ Σίτι

2,10

Conference League

Νικητής – League Phase

Τσέλσι

3,50

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like