Αρχική » Προγνωστικά: Μάχες μέχρι θανάτου στο 2.20

Προγνωστικά: Μάχες μέχρι θανάτου στο 2.20

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος στο 2.20 και στο 1.75 ποντάρει απόψε σε Δουβλίνο και Ασουνσιόν.

Προγνωστικά: Ποντάρουμε στο Δουβλίνο

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης με προγνωστικά στοιχήματος σε Nations League και προκριματικά Μουντιάλ στην Λατινική Αμερική. Ωραία παιχνίδια αναμένονται και απόψε και πάμε να κλείσουμε το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων με δύο ταμεία.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Εθνικής μας στο Aviva και στο Δουβλίνο. Η Ιρλανδία υποδέχεται ξανά την Ελλάδα λίγο καιρό μετά το επικό διπλό για τα προκριματικά του Euro που είχαμε κάνει τότε. Η αλήθεια είναι πως όσο δύσκολο δείχνει στα “χαρτιά” ο αγώνας με τους Ιρλανδούς άλλο τόσο εύκολο αποδεικνύεται, καθώς έχουμε εξαιρετική παράδοση σε τέτοιο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή, πήραν τον Χαλμγκρισόν που πήγε ψηλά την Ισλανδία το 2016 αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάτι περισσότερο, αφού έχει πέσει προπονητικά και βρίσκεται σε πτώση η καριέρα του. Χαρακτηριστικό ήταν το πέρασμά του από την Τζαμάικα που δεν έκανε τίποτα ενώ στο πρώτο ματς εκτέθηκε ανεπανόρθωτα απέναντι στην Αγγλία.

Δεν έχει η Εθνική μας το ταλέντο της Αγγλίας βεβαίως αλλά έχει τσαγανό. Απέναντι στην Φινλανδία διαχειρίστηκε εξαιρετικά τα κακά της διαστήματα και έδειξε πως δημιουργικά έχει ωραία εικόνα ενώ στα μετόπισθεν είναι τουλάχιστον πολυτέλεια το δίδυμο Μαυροπάνος – Κουλιεράκης. Λογικά Χατζηγιοβάνης δεν θα είναι βασικός, θα δούμε Τζόλη, θα δούμε τα ταχύτητα και χτυπήματα στην προβληματική μετάβαση των γηπεδούχων. Το Χ2 μαζί με το ένα σουτ του Ιωαννίδη στην εστία που παραμένει καυτός, διπλασιάζει.

Προγνωστικά: Ξύλο… ξύλο

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Παραγουάης με την Βραζιλία. Ντέρμπι στην Ασιουνσιόν, σε ένα γήπεδο αρκετά δύσκολο για όλους. Η «Σελεσάο» δεν ήταν αυτή που έπρεπε ούτε με το Εκουαδόρ μετά την αποτυχία του Κόπα Αμέρικα αλλά η νίκη ήρθε. Το τρίποντο είναι και πάλι το μόνο ζητούμενο ώστε να έρθει και πάλι μία συσπείρωση στο πρόσωπο του Ντοριβάλ που έχει βάλει αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και δέχεται κριτική για αυτό εάν και αυτό απέδωσε. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν την ποιότητα των φιλοξενούμενων, παίζουν αρκετά δυναμικά και αναμένεται μετά την τεσσάρα που έφαγαν στο Κόπα Αμέρικα να παραταχθούν με μοναδικό σκοπό το μηδέν.

Η Παραγουάη επιβεβαιώνει στα τελευταία εννέα ματς με την Βραζιλία το σημείο των τριών καρτών. Ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι φίλος της κάρτας και το σερί να συνεχιστεί για δέκατο αγώνα πληρώνει στο 1.75.

Nations League – 10/09/2024 21:45

Ιρλανδία – Ελλάδα

Χ2 & Ιωαννίδης 1+ σουτ στην εστία

2,20

Νότια Αμερική – Προκριματικά Μουντιάλ – 11/09/2024 03:30

Παραγουάη – Βραζιλία

Παραγουάη Over 2,5 κάρτες

1,75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like