Αρχική » Πλήρης απαλλαγή Σίνερ για υπόθεση ντόπινγκ

Πλήρης απαλλαγή Σίνερ για υπόθεση ντόπινγκ

by admin

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) δεν άσκησε έφεση κατά του Γιανίκ Σίνερ και έτσι η υπόθεση κλείνει οριστικά χωρίς συνέπειες για τον Ιταλό τενίστα. Το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και νικητής του US Open πριν δύο μέρες είχε βρεθεί θετικός σε δύο διαδοχικά τεστ στην ουσία κλοστεβόλη.

Όταν προέκυψε η είδηση για ένα προηγούμενο θετικό τεστ αλλά με πολύ χαμηλό ποσοστό κλοστεβόλης και μετά τη συνακόλουθη αθώωση του νούμερο 1 στο παγκόσμιο τένις, ο WADA είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ασκούσε έφεση στην απόφαση του ITIA (International Tennis Integrity Agency), του διεθνούς οργανισμού για την ακεραιότητα του τένις.

Το τελευταίο σώμα είχε αποφανθεί ότι ο Σίνερ ήταν αθώος για ντόπινγκ. Μετά το θετικό τεστ του Ιταλού τενίστα απολύθηκαν τόσο ο προπονητής Ουμπέρτο Φεράρα όσο και ο φυσιοθεραπευτής Τζάκκομο Νάλντι, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε την απαγορευμένη αλοιφή για να περιποιηθεί ένα τραύμα στο δάχτυλό του και στη συνέχεια έκανε μασάζ στον τενίστα χωρίς να χρησιμοποιήσει γάντια, εξ ου και η θετικότητα του Σίνερ στην Κλοστεβόλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like