Αρχική » Νέο μπαμ Αλαφούζου – Υπογράφει με κορυφαίο Έλληνα! – Koubanezos.gr

Νέο μπαμ Αλαφούζου – Υπογράφει με κορυφαίο Έλληνα! – Koubanezos.gr

by admin

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται, για μια ακόμη φορά φέτος, να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να «χρυσώσει» Έλληνα διεθνή.

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει αρκετές και ηχηρές μάλιστα μεταγραφικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, έχοντας παράλληλα να «τρέχει» το… σίριαλ της παραμονής του Φώτη Ιωαννίδη στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας επιθετικός αποτέλεσε το… μήλο της έριδας για αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με προτάσεις να «αγγίζουν» ακόμη και τα 30 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ξεκάθαρος στο θέμα πώλησής του, κρατώντας τελικά τον Ιωαννίδη στα «πράσινα».

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε να του δώσει μια ανταμοιβή για την τρομερή περσινή χρονιά που πραγματοποίησε, αλλά και την εξαιρετική φετινή σεζόν που διανύει. Έτσι, έκανε πρόταση με νέο και αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Ιωαννίδης θα λάβει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο με το νέο του συμβόλαιο. Έτσι, γίνεται αντιληπτό πως ο διεθνής φορ γίνεται η «σημαία» της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like