Αρχική » Προγνωστικά: Σε Ασία και Ευρώπη έως 2.51

Προγνωστικά: Σε Ασία και Ευρώπη έως 2.51

by admin

Προγνωστικά με προκριματικά σε Ασία και Nations League με στήριξη στα φαβορί από τον Μακράκη

Προγνωστικά: Βρίσκουν γκολ

Καλημέρα σε όλους. Η πρώτη καθιερωμένη διακοπή για τις Εθνικές έφτασε με δράση τόσο σε Ευρώπη, αλλά και Ασία. Πάμε να δούμε προγνωστικά από τρία παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 από Ασία και ένα παιχνίδι του Nations League.

Πρώτη στάση στο Ουζμπεκιστάν το οποίο φιλοξενεί τη Βόρεια Κορέα. Οι Ουζμπέκοι προκρίθηκαν ευκολά από τον όμιλο της προηγούμενης φάσης, ενώ οι Κορεάτες προκρίθηκαν και αυτοί παρότι σε ένα παιχνίδι δεν «κατέβηκαν» καν, αφήνοντας έξω την Συρία. Για προφανείς λόγους δεν ξέρουμε πολλά για τους παίκτες της Βόρειας Κορέας ατομικά, αφού όλοι αγωνίζονται εγχώρια. Από αυτά που έχουμε δει στα προκριματικά πρόκειται για μια ομάδα με καλή χημεία που δεν «κάθεται» πίσω, αλλά ψάχνει το γκολ. Αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο επόμενο Μουντιάλ πρέπει να κυνηγήσουν και οι δύο το σημερινό παιχνίδι. Θα αγοράσω το goal/goal που βρίσκεται στο 2.50 στην bet365.

Προγνωστικά: Παίρνει την εκδίκησή της

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με Nations League και το παιχνίδι του Αζερμπαϊτζάν με την Σουηδία. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο για τα προκριματικά του Euro με τους Αζέρους ουσιαστικά να αποκλείουν τους Σουηδούς από την τελική φάση με συντριβή 3-0. Με νέο προπονητή και οι δύο ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν θετικά την πορεία τους. Ειδικά, οι Σουηδοί έχουν πίεση για την πρώτη θέση σε έναν όμιλο που συμπληρώνουν οι Σλοβάκοι και οι Εσθονοί. Νέος προπονητής στο Αζερμπαϊτζάν ο Φερνάντο Σάντος, άρα πάνω-κάτω ξέρουμε την τακτική που θα ακολουθήσει απόψε. Εκτιμώ, πως δεν την ξαναπατάνε οι Σκανδιναβοί που έχουν την απαιτούμενη ποιότητα να πάρουν το διπλό μαζί με under 3,5 στο 2.25 της Novibet.

Προγνωστικά: Φαβορί που δεν «σπάνε»

Θα κλείσουμε με δυάδα από Ασία και δύο φαβορί. Στο πρώτο παιχνίδι η Ιορδανία αντιμετωπίζει του Κουβέιτ. Φιναλίστ στο κύπελλο Ασίας οι Ιορδανοί που έχουν θέσει στόχο την πρόκριση στο πρώτο μουντιάλ της ιστορίας τους. Εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το μομέντουμ μετά την πορεία τους στο Κύπελλο Ασίας και με 4/4 νίκες προκρίθηκαν ως πρώτοι στον όμιλο πάνω από την Σαουδική Αραβία. Μόνο ερωτηματικό είναι η αλλαγή προπονητή, αλλά το Κουβέιτ νομίζω είναι ο ιδανικός αντίπαλος για την πρεμιέρα του νέου τεχνικού. Θα πάρω την νίκη των Ιορδανών μαζί με under 4,5 στο 1.55

Δεύτερο παιχνίδι αυτό της Σαουδικής Αραβίας με την Ινδονησία. Οι Σαουδάραβες στοχεύουν στην πρόκρισή τους σε τρίτο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο και οι συνθήκες είναι οι ιδανικές, δεδομένου ότι προκρίνονται περισσότερες ομάδες αυτή την φορά. Οι Ινδονήσιοι είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη σε αυτή την φάση των προκριματικών. Βέβαια, η αύξηση των ομάδων που θα περάσουν δίνει σε όλους ελπίδες. Πάντως το αποψινό παιχνίδι δεν κρύβει κάποια έκπληξη πιστεύω με τους Σαουδάραβες να υπερέχουν σε όλα των αντιπάλων τους. Θα επιλέξω τον άσο μαζί με το Οver 1,5 στο 1.62.

Ασία – Προκριματικά Μουντιάλ – 05/09/2024 17:00

Ουζμπεκιστάν – Βόρεια Κορέα

Goal/goal

2,50

Nations League – 05/09/2024 19:00

Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία

2 & under 3,5

2,25

Ασία – Προκριματικά Μουντιάλ – 05/09/2024 21:00

Ιορδανία – Κουβέιτ

1 & under 4,5

1,55

Ασία – Προκριματικά Μουντιάλ – 05/09/2024 21:00

Σαουδική Αραβία – Ινδονησία

1 & over 1,5

1,62

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like