Αρχική » Προγνωστικά: Υπερδιπλασιασμός με φαβορί

Προγνωστικά: Υπερδιπλασιασμός με φαβορί

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το Nations League και ποντάρει σε δυάδα με φαβορί

Προγνωστικά: Με την ποιότητα της Σουηδίας

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στα ποδοσφαιρικά γεγονότα με στήλη στο Koubanezos.gr και ποντάρισμα σε δυάδα αλήθειας. Το Nations League κάνει την εκκίνηση του και εμείς έχουμε κάτι σε υπερδιπλασιασμό. Πάμε να δούμε.

Στο Μπακού το Αζερμπαϊτζάν του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει την Σουηδία. Ανανέωση για τους Σκανδιναβούς στον πάγκο αφού από τον ανάλατο Άντερσον, πήγαν στην λύση του Τόμασον. Ο Δανός προπονητής έκανε φοβερή δουλειά στην Μπλάκμπερν και πραγματικά απογείωσε το υλικό της ομάδας φτάνοντας μάλιστα κοντά στην άνοδο. Πλέον έχει να διαχειριστεί μία δύσκολη και συνάμα περίεργη Εθνική ομάδα που δεν έχει διακρίσεις τελευταία και ψάχνει απεγνωσμένα την επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση. Έχει βέβαια τα υλικά για να το πετύχει αυτό. Οι γηπεδούχοι έδωσαν συμβόλαιο σε έναν άνθρωπο που δεν θα έπρεπε καν να ασχολείται τώρα με το άθλημα. Άθλιος ο Σάντος πλέον, κολλημένος στις ιδέες του εδώ και πολλά χρόνια και πέρυσι όπου πήγε διέλυσε τα πάντα. Λεωφορείο θα στήσει αλλά η Σουηδία με μαγική τριπλέτα Κουλουσέφσκι, Ελίασον, Γιόκερες μπορεί να το διασπάσει. Το διπλό μπορεί να βγει, εξάλλου κάτι χρωστάνε οι Σουηδοί αφού στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην ίδια ομάδα φάγανε τρία πριν μερικούς μήνες σε ένα ματς βέβαια κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες.

Προγνωστικά: Να πάρει ανάσα στο σπίτι της

Στην Λισαβόνα αργότερα η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Κροατία. Πληγώθηκε ο εγωισμός της Πορτουγκάλ στο Euro και τώρα θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει, έχει ανάγκη ένα τρίποντο για ψυχολογικούς λόγους. Σε τέτοιες φάσεις εξάλλου σπάνια απογοητεύει. Ενώ βασικός ξανά αναμένεται ο Ρονάλντο και η κουβέντα περί χρησιμότητας της χρησιμοποίησης του μπαίνει στην κουβέντα. Ωστόσο επειδή για εκείνον μιλάμε αναμένεται να… σκυλιάσει σήμερα έστω να βάλει ένα γκολ. Γενικά περιμένω ανώτερη την γηπεδούχο. Οι φιλοξενούμενοι μετριότητα έχουν καταντήσει αφού δεν ανανεώνουν τον κορμό τους και ο Ντάλιτς ζει ακόμα στο 2015. Ενδεχομένως να κάνει πειράματα σήμερα αλλά στηρίζουμε τον άσο αφού η Πορτογαλία σαφώς έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνη η νίκη.

Nations League – 05/09/2024 19:00

Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία

2

1,57

Nations League – 05/09/2024 21:45

Πορτογαλία – Κροατία

1

1,55

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like