Αρχική » Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα η Κατερίνα Καινούργιου! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα η Κατερίνα Καινούργιου! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Σε πελάγη ευτυχίας ζει τον τελευταίο καιρό με τον σύντροφό της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανακοίνωσε ένα ευχάριστο νέο.

Τον έρωτά της ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βρήκε την ευτυχία της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας ένα… ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε τις καλοκαιρινές στιγμές του, ταξιδεύοντας τόσο σε περιοχές της Ελλάδας, όσο και στο εξωτερικό, με την παρουσιάστρια να ανυπομονεί να επιστρέψει στη ρουτίνα και τα επαγγελματικά της καθήκοντα, καθώς ο έρωτας την έχει ανανεώσει σε τεράστιο βαθμό.

Η Καινούργιου δεν διστάζει να δείξει και την αγάπη και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του αγαπημένου της, κάτι που φάνηκε και στο Instagram, όταν ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του, το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ένα νέο μαγαζί στο Παγκράτι, με την παρουσιάστρια να σπεύδει να σχολιάσει για τη χαρά και την περηφάνια που είχε για εκείνον.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like