Αρχική » Σίνερ – Μεντβέντεφ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Σίνερ – Μεντβέντεφ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ο Γιανίκ Σίνερ, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετωπίζει τον πέμπτο της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, στην πιο δυνατή αναμέτρηση των προημιτελικών του US Open.

ΣΙΝΕΡ – ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Arthur Ashe Stadium», Νέα Υόρκη.
  • Ο Σίνερ κέρδισε πέντε από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους.
  • Σε τέσσερις από τους τελευταίους πέντε μεταξύ τους αγώνες κέρδισαν και οι δύο τουλάχιστον ένα σετ.

Ρεπορτάζ Σίνερ

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 3-0, ο Σίνερ επικράτησε το Αμερικανού Πολ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open. Παρότι ξεκίνησε άσχημα στο πρώτο σετ φτάνοντας να χάνει με 4-1, εν τέλει στο tie-break αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και επικράτησε με 7-6. Ίδια κατάληξη είχε και το δεύτερο σετ που ήταν πιο ισορροπημένο, ενώ αντίθετα στο τρίτο ο Σίνερ κέρδισε εύκολα με 6-1. Πλέον, ο Ιταλός θέλει να κάνει την καλύτερη πορεία της καριέρας του στη διοργάνωση της Νέας Υόρκης, καθώς στις προηγούμενες πέντε συμμετοχές του κατάφερε να φτάσει μόνο μία φορά έως τα προημιτελικά.

Ρεπορτάζ Μεντβέντεφ

Η τεράστια διαφορά δυναμικότητας με τον Πορτογάλο Μποργκς, νούμερο 34 της παγκόσμιας κατάταξης, φάνηκε ξεκάθαρα στο κορτ της Νέας Υόρκης, με τον Μεντβέντεφ να επικρατεί με 3-0 σετ και να περνάει εύκολα στην προημιτελική φάση. Λιγότερο από δύο ώρες χρειάστηκε ο Ρώσος, κερδίζοντας με 6-0, 6-1 και 6-3 games. Στόχος του να βρεθεί στα ημιτελικά του αμερικανικού Grand Slam για πέμπτη φορά στην καριέρα του, και φυσικά να φτάσει στη δεύτερη κατάκτηση.

Σίνερ – Μεντβέντεφ προγνωστικά

Ισχυρό φαβορί ο Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος μετρά 16 νίκες σε 18 αγώνες Grand Slam μέσα στο 2024. Το αμερικανικό Open πάντως δεν του πάει μέχρι στιγμής και θέλει να κάνει κι εκεί το βήμα παραπάνω, κόντρα στον έμπειρο Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος είναι σκληρό καρύδι και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη, προσφέροντας έτσι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πολύ πιθανόν να φτάσουμε και σε πέντε σετ, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται κάποιος από τους δύο να κερδίσει άνετα. Πάμε με τα over 38,5 games στο 1.90 της Novibet.

ATP – 04/09/2024 19:00

Γιανίκ Σίνερ – Ντανιίλ Μεντβέντεφ

Over 38,5 games

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like