Αρχική » Με αυτόν παντρεύεται η Φαίη Σκορδά! – Koubanezos.gr

Με αυτόν παντρεύεται η Φαίη Σκορδά! – Koubanezos.gr

by admin

Το επόμενο βήμα φαίνεται να έκανε στη ζωή της η Φαίη Σκορδά που δηλώνει απόλυτα ερωτευμένη με τον αρχιτέκτονα που… της έχει πάρει το μυαλό.

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά και ζει σε… πελάγη ευτυχίας τον τελευταίο καιρό, καθώς εκτός από το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στο Mega, τα προσωπικά της φαίνεται να περνούν μια όμορφη περίοδο.

Η γνωστή παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες είναι σε σχέση με τον γνωστό αρχιτέκτονα, Αλέξανδρο Αθανασιάδη και το ζευγάρι μάλιστα πρόσφατα ταξίδεψε μαζί στην Ιταλία.

Οι δυο τους κινούνται αρκετά διακριτικά, με τα φώτα της δημοσιότητας να μην βρίσκονται… από πάνω τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό μέχρι και από το Instagram της Σκορδά, το οποίο χρησιμοποιεί αρκετά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην ακολουθήσει το αρχιτεκτονικό γραφείο του αγαπημένου της για να μην προκαλέσει σχόλια.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης φέρεται να πρόσφερε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι στη Φαίη, θέλοντας να μετατρέψει τον έρωτά τους σε γάμο και να πραγματοποιήσουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like