Αρχική » Οι στοιχηματικές αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Εβάν Φουρνιέ – Koubanezos.gr

Οι στοιχηματικές αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Εβάν Φουρνιέ – Koubanezos.gr

by admin

Που θα βρει η νέα σεζόν το Γάλλο; Η Stoiximan σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την πρόβλεψή σου γύρω από το αγωνιστικό του μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν πως μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και μια μακρά κι επιτυχημένη διαδρομή στο ΝΒΑ, ο Εβάν Φουρνιέ θα γυρίσει στην Ευρώπη για να παίξει στην Ευρωλίγκα. 

Food for thought λοιπόν για το στοιχηματικό κοινό, αφού στη Stoiximan θα βρεις ήδη τις αποδόσεις γύρω από το πιθανό μέλλον του. 

Οι στοιχηματικές αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Εβάν Φουρνιέ.

Οι φήμες γύρω από τις διεργασίες που αφορούν στην ένταξή του στον Ολυμπιακό υπάρχουν εδώ και μήνες και τώρα είναι πιο έντονες από ποτέ. Το σενάριο του να βάλει τα «ερυθρόλευκα» ο Γάλλος περιφερειακός, έχει απόδοση 1.65 στη Stoiximan. 

Ακολουθεί με απόδοση 2.10 η πάντα ελκυστική για οποιονδήποτε παίκτη, Ρεάλ Μαδρίτης και από εκεί και κάτω τα νούμερα εκτοξεύονται. 

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει απόδοση 10.00, η Βιλερμπάν 15.00, η Μονακό 20.00 και νέα είσοδος στη Euroleague, Παρί, 30.00.

Η Stoiximan δημιούργησε αυτή την αγορά για τα μέλη της, όπως είχε κάνει άλλωστε το Μάιο και με το Σάσα Βεζένκοφ, δίνοντας μία εντυπωσιακή πινελιά διασκέδασης στο ήδη ενθουσιώδες στοιχηματικό παιχνίδι. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like