Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ και γηπεδούχους έως το 2.87

Προγνωστικά στοιχήματος: Με γκολ και γηπεδούχους έως το 2.87

by admin

Επτά προγνωστικά από Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Γιώργου Μπατσέλα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ

Τελευταία μέρα του καλοκαιριού σήμερα, με το σαββατοκύριακο γεμάτο ματσάρες και σπουδαίες ευκαιρίες για τα προγνωστικά στοιχήματος. Για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Παρά την καλή εικόνα που έδειξε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η Άιντραχτ ηττήθηκε με 2-0 από την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα και καλείται να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην σημερινή αναμέτρηση. Συνήθως εντός έδρας παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο και βρίσκει δίχτυα, ειδικά σε ματς με ομάδες όπως η Χόφενχαϊμ. Κι αυτό γιατί το σύνολο του Ματαράτσο κέρδισε με 3-2 την Χόλσταϊν Κίελ, δείχνοντας από την αρχή πως θα συνεχίσει με την ίδια τακτική που είχε πέρσι: φουλ επίθεση και… ό,τι γίνει στην άμυνα. Έτσι κι αλλιώς τα μεταξύ τους ματς είναι γεμάτα γκολ, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι μετρούν εννιά σερί goal/goal & over 2,5. Το να γίνουν δέκα παιχνίδια τιμάται στο 1.85 από τη Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ

Ματς για πολλά γκολ είναι και αυτό ανάμεσα σε Μπόχουμ και Γκλάντμπαχ. Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι στο ματς της πρώτης αγωνιστικής αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα στη Λειψία, χάνοντας με 1-0. Πάντως, η εικόνα τους ήταν ενθαρρυντική και με αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίσουν την Γκλάντμπαχ στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς. Παρόμοια κατάσταση και για τα «πουλάρια» που παρά την καλή τους εμφάνιση έχασαν με 3-2 στο «Μπορούσια Παρκ» από τη Λεβερκούζεν, με γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων! Κάτι σαν την Χόφενχαϊμ είναι κι η ομάδα του Σεοάνε, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω. Λόγω έδρας κι η Μπόχουμ πρόκειται να κυνηγήσει το γκολ με αποτέλεσμα να ανοίξει το ματς, όπως συνέβη και στις περσινές αναμετρήσεις τους (1-3 στην έδρα της Μπόχουμ, 5-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ). Πάμε με το over 3,5 στο 2.52 της WinMasters.

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ

Τη μοναξιά στην κορυφή της La Liga απολαμβάνει η Μπαρτσελόνα με 3/3 νίκες, μετά το 2-1 στην έδρα της Βαγεκάνο. Όπως και στην πρεμιέρα με τη Βαλένθια οι «μπλαουγκράνα» έμειναν πίσω στο σκορ, όμως έβγαλαν αντίδραση και τελικά πήραν το τρίποντο για να διατηρήσουν το απόλυτο με τον Φλικ στον πάγκο. Και οι τρεις επικρατήσεις της ήρθαν με αυτό το σκορ, όμως η Βαγιαδολίδ είναι μια πιο βατή αντίπαλος από αυτές που βρήκε στον δρόμο της μέχρι τώρα. Αξίζει το over 2,5 των Καταλανών στο 1.92 της Fonbet. Επίσης θα πάρουμε και τις over 18,5 τελικές της Μπαρτσελόνα στο 2.00 της Bet365. Μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων με 17,7 τελικές ανά ματς, όριο που μπορεί εύκολα να ξεπεράσει απέναντι στην αδύναμη ποιοτικά Βαγιαδολίδ.

Λεβερκούζεν – Λειψία

Με τη ματσάρα της Λεβερκούζεν κόντρα στη Λειψία τελειώνει η δράση αυτής της ημέρας για την Bundesliga. Πέρσι οι δύο ομάδες μας χάρισαν δύο φοβερές μονομαχίες, στις οποίες τελικά οι «ασπιρίνες» κέρδισαν με 3-2 εντός και εκτός έδρας. Με το ίδιο σκορ επικράτησαν και στην πρεμιέρα επί της Γκλάντμπαχ δείχνοντας για μία ακόμη φορά το μέταλλό τους, καθώς το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Βιρτζ στο 90+11’ με επαναφορά έπειτα από δικό του χαμένο πέναλτι. Σαν να μην πέρασε μια μέρα δηλαδή από την περσινή σεζόν για το σύνολο του Αλόνσο, σε αντίθεση με τη Λειψία που προβλημάτισε και κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Μπόχουμ. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι που μην ξεχνάμε ότι διατηρούν το αήττητο σερί της περσινής σεζόν κι έχουν φτάσει τα 35 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Έτσι, το combo 1 & over 1,5 στον διπλασιασμό της Novibet θα μπει στις επιλογές μας.

Λάτσιο – Μίλαν

Το Λάτσιο – Μίλαν είναι το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Serie A, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες με 2-1 από Ουντινέζε και Πάρμα εκτός έδρας. Βέβαια, η Λάτσιο έχει και τη νίκη της πρεμιέρας επί της Βενέτσια με 3-1, την στιγμή που η Μίλαν ίσα που κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο «Σαν Σίρο» και να ισοφαρίσει σε 2-2 την Τορίνο την πρώτη αγωνιστική. Μέχρι στιγμής οι «λατσιάλι» παρουσιάζουν αρκετά καλύτερο πρόσωπο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στα πρώτα ματς και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αντιθέτως, η Μίλαν ακόμα ψάχνεται με τον Φονσέκα στον πάγκο και σίγουρα δεν είναι έτοιμη. Σε τιμές αουτσάιντερ, και για την ακρίβεια στο 2.87 της Bet365 ο άσος αποτελεί value bet.

Σπόρτινγκ – Πόρτο

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς της Σπόρτινγκ απέναντι στην Πόρτο για την τέταρτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αυτές οι δύο κι η Φαμαλικάο είναι οι μόνες ομάδες που έχουν μόνο νίκες μέχρι στιγμής, με την Σπόρτινγκ να διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 14 (!) γκολ και την Πόρτο την καλύτερη άμυνα (σε ισοβαθμία με τη Φαμαλικάο) καθώς ακόμη δεν έχει δεχτεί γκολ. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που συναντιούνται στην σεζόν, με πρώτη τον τελικό του πορτογαλικού Super Cup. Εκεί, η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ προηγήθηκε με 3-0 στα πρώτα 25 λεπτά, όμως όχι μόνο ισοφαρίστηκε σε 3-3 αλλά ηττήθηκε και με 4-3 στην παράταση. Με κίνητρο την εκδίκηση και φυσικά την παραμονή στην κορυφή, η ομάδα του Αμόριμ θέλει το τρίποντο μπροστά στον κόσμο της. Μέχρι στιγμής μοιάζει ασταμάτητη και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πάμε με τον άσο στο 1.81 της Novibet.

Γερμανία – Bundesliga – 31/08/2024 16:30

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ

Goal/goal & Over 2,5

1,85

Γερμανία – Bundesliga – 31/08/2024 16:30

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ

Over 3,5

2,50

Ισπανία – La Liga – 31/08/2024 18:00

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ

Μπαρτσελόνα Over 2,5

1,92

Ισπανία – La Liga – 31/08/2024 18:00

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ

Μπαρτσελόνα Over 18,5 προσπάθειες για γκολ

2,00

Γερμανία – Bundesliga – 31/08/2024 19:30

Λεβερκούζεν – Λειψία

1 & Over 1,5

2,00

Ιταλία – Serie A – 31/08/2024 21:45

Λάτσιο – Μίλαν

1

2,87

Πορτογαλία – Liga Portugal – 31/08/2024 22:30

Σπόρτινγκ – Πόρτο

1

1,81

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like