Αρχική » Απρόοπτο με τη νέα μεταγραφή! – Koubanezos.gr

Απρόοπτο με τη νέα μεταγραφή! – Koubanezos.gr

by admin

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ, καθώς θα αργήσει η άφιξή του. Δείτε για ποιο λόγο.

Με απρόοπτο ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (30/8), καθώς ο Ομάρ Κόλεϊ αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη στις 8:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη, ωστόσο δεν βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο!

Η πτήση του 31χρονου ήταν προγραμματισμένη από Κωνσταντινούπολη για σήμερα το πρωί, ωστόσο ο Κόλεϊ δεν επιβιβάστηκε σε αυτή, με την ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει πως δεν θα αφιχθή σήμερα ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός.

Η άφιξη του ποδοσφαιριστή παίρνει παράταση και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα ημέρα και ώρα άφιξης του Κόλεϊ.

Όπως επισημαίνεται, η πτήση του ήταν overbooked, με τον ποδοσφαιριστή να μαθαίνει πως δεν μπορεί να ταξιδέψει στο αεροδρόμιο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αναμένεται στη 13:00 στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Πηγή: Inpaok.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like