Αρχική » Παναθηναϊκός – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Την επιβίωσή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίζει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Λανς μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Ο.Α.Κ.Α.» (75.000), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο.
  • Πρώτο ματς: Λανς – Παναθηναϊκός 2-1.
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με τη Λανς να μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα από τον Παναθηναϊκό.
  • Σε τρία από τα πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 1,5.
  • Απολογισμό 4-6-9 έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ η Λανς έχει αντιμετωπίσει μόνο τον Παναθηναϊκό από ελληνικές ομάδες, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Όπως και κόντρα στην Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ήττα την σειρά απέναντι στη Λανς και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στο league phase του Conference League. Μόλις στο 4’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρότι απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 20’, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 34’. Τελικά βρήκε το γκολ με φοβερή ατομική ενέργεια του Ιωαννίδη και μείωσε σε 2-1 στο 53’, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος. Ακολούθησε η ζόρικη νίκη με 1-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, χάρη σε γκολ του Σπόραρ στο 90+6’. Δεν έπεισε και πάλι με την απόδοσή του το «τριφύλλι» και κρατά μόνο τη νίκη, που είναι η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς μπήκε ακριβώς ένα γκολ.

Απουσίες: Μοναδική απουσία για το σύνολο του Αλόνσο αυτή του Μπάλντοκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς – Αράο, Τσέριν – Τετέ, Μπακασέτας, Τζούρισιτς – Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ Λανς

Εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, επικρατώντας με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι-οφ του Conference League. Με το «καλημέρα» προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Φρανκόφσκι στο 4’, αλλά μόλις στο 20’ έμεινε με δέκα λόγω απευθείας κόκκινης του Μεδίνα. Κατάφερε ωστόσο να βρει το 2-0 στην αντεπίθεση με σκόρερ τον Σαΐντ (34’) και παρότι οι «πράσινοι» μείωσαν νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, η Λανς κράτησε το προβάδισμα μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Συνέχισε τις νίκες και στο πρωτάθλημα, με το άνετο 2-0 επί της Μπρεστ για τη δεύτερη αγωνιστική. Καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ζοανέρ Σαβέζ (19’) και αυτογκόλ του Λε Καρντινάλ (45’).

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 13 ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Σαμέντ, Καμπό, Ελ Αϊναουί και Σπίρινγκς λόγω τραυματισμού, καθώς κι ο Μεδίνα λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σαμπά – Γκραντί. Σαρ, Κουσάνοφ – Φρανκόφσκι, Τομασόν, Ντιούφ, Μασάδο – Σοτοκά, Περέιρα ντα Κόστα – Σαΐντ.

Παναθηναϊκός – Λανς προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της ομάδας για να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή. Κι αυτό γιατί η Λανς είναι ποιοτικότερη σε όλες τις γραμμές, αλλά κι οι «πράσινοι» δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής. Ακόμα και με παίκτη λιγότερο η γαλλική ομάδα κατάφερε να σκοράρει και τελικά να πάρει τη νίκη, ενώ αρκετοί βασικοί ξεκουράστηκαν το σαββατοκύριακο στο ματς με την Μπρεστ. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και θα πάρουμε το Χ2 & under 3,5 στο 2.00 της Novibet.

Conference League – 29/08/2024 21:00

Παναθηναϊκός – Λανς

Χ2 & Under 3,5

2,00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like