Αρχική » Επιμένει για κορυφαίο ξένο ο Καρυπίδης! – Koubanezos.gr

Επιμένει για κορυφαίο ξένο ο Καρυπίδης! – Koubanezos.gr

by admin

Δεν ξεχνάει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος επιμένει για έναν… παικταρά στα χαφ.

Ο Άρης δεν έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όπως σημειώσαμε και χθες, πέρα από το αγωνιστικό μέρος και τα όσα έγιναν στο… χορτάρι στις Σέρρες η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, συνοδεύτηκε και από συνάντηση με φόντοτ τα μεταγραφικά.

Ο Καρυπίδης βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν από τον αγώνα και τα είπε για αρκετή ώρα με τον Άκη Μάντζιο σε ότι αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των κιτρινόμαυρων.

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 11 Σεπτεμβρίου και ο Άρης αναμένεται να κάνει κι άλλες κινήσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θέλει να κινηθεί για αριστερό μπακ και φορ, ενώ στην ατζέντα είναι περιπτώσεις για τα εξτρέμ και τα χαφ.

Αυτά είναι γνωστά και έχουν καταγραφεί ουκ ολίγες φορές. Σε ότι αφορά τον Τζόναθαν Σίλβα, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Άρης στις αρχές του καλοκαιριού εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του. Οι κιτρινόμαυροι είχαν φτάσει σε συμφωνία με τη Χετάφε, ωστόσο ο παίκτης έδειξε ότι ήθελε να πάρει τον χρόνο του και να περιμένει, αναγκάζοντας τον Άρη να στραφεί σε άλλες λύσεις εκείνη την περίοδο. Ο Αργεντινός μπακ, πάντως δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παραμένοντας στη Μαδρίτη και εκτός πλάνων της Χετάφε.

Όλα τα παραπάνω δίνουν την αίσθηση ότι ο Σίλβα είναι μια από τις περιπτώσεις για τις οποίες θα κινηθεί με αποφασιστικότητα ο Άρης μέσα στις επόμενες μέρες, κάνοντας μια νέα κίνηση.

Πηγή: Pressaris.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like