Αρχική » Αυτή είναι η «καλλονή» που… ξεμυάλισε τον Λαρεντζάκη! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

Αυτή είναι η «καλλονή» που… ξεμυάλισε τον Λαρεντζάκη! (ΦΩΤΟ) – Koubanezos.gr

by admin

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζει τον έρωτά του εκτός παρκέ και δεν το κρύβει. Δείτε τη μελαχρινή κοπέλα του Έλληνα γκαρντ, η οποία σίγουρα τραβάει τα βλέμματα πάνω της.

Τον έρωτά του έξω από τα γήπεδα ζει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς αυτός και η σύντροφός του, Γιώτα Γεωργακοπούλου, έκλεισαν τρία χρόνια σχέσης και συζούν σε ένα σπίτι στα νότια προάστια, ζώντας… μοναδικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού δεν διστάζει να μοιραστεί δημόσια τα ταξίδια και τις προσωπικές στιγμές του με το κορίτσι του στα social media και ίσως αναμένουμε και… το επόμενο μεγάλο βήμα και για τους δυο.

Η «καλλονή» σύντροφος του Λαρεντζάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάνη, ενώ μαζί με την αδερφή της, Κάλη, έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία με μαγιό, τα ggioswim, καθώς η «τρέλα» τους ήταν να ασχοληθούν με τη μόδα. Φέτος μάλιστα, παρουσίασαν την πρώτη τους συλλογή με μαγιό και beachwear, τα οποία έχουν κάνει θραύση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



ΠΗΓΗ

You may also like