Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ εκεί που δεν το περιμένουν στον διπλασιασμό

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ εκεί που δεν το περιμένουν στον διπλασιασμό

by admin

Έξι προγνωστικά περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Γιώργου Μπατσέλα, σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.76 έως το 2.00.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγγλία, Ισπανία αλλά και Γερμανία έχουμε στα προγνωστικά στοιχήματος αυτού του Σαββάτου, καθώς και η Bundesliga έχει ξεκινήσει αισίως για την σεζόν 2024-25. Η αρχή για σήμερα γίνεται από το «Άμεξ», όπου η Μπράιτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με βάση αυτά που είδαμε στην πρώτη αγωνιστική από τις δύο ομάδες, μάλλον συνεχίζουν από εκεί που μας άφησαν το 2023-24, παρά τις όποιες αλλαγές τους. Η Μπράιτον άλλαξε προπονητή φέρνοντας τον 31χρονο Χιρτσέλερ και με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 3-0 στο «Γκούντισον Παρκ» την Έβερτον. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ, με ήρωα τον νεοαποκτηθέντα Ζίρκζε που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 87’.

Αμφότερες φαίνεται πως θα τα πάνε καλύτερα φέτος, καθώς μεταγραφικά έχουν βγει κερδισμένες και αρκετοί από τους μακροχρόνια τραυματίες παίκτες τους επιστρέφουν σιγά-σιγά. Οι «γλάροι» πάντως εντυπωσίασαν με την άνεσή τους επιθετικά στην πρεμιέρα και ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ ο Ντε Τζέρμπι. Ειδικά σήμερα, μπροστά στο κοινό τους, περιμένουμε μια αντίστοιχη εμφάνιση. Κι αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο ότι η άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» ακόμη ψάχνεται, με τον Τεν Χαγκ να προσπαθεί να βάλει ομαλά στο ροτέισον τις νέες προσθήκες. Αυτό θα τους δημιουργήσει θέματα και θα αυξήσει τις πιθανότητες να επιβεβαιωθεί το over 1,5 των γηπεδούχων στο 2.00 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μάιντζ – Ουνιόν Βερολίνου

Πάμε στη Γερμανία, ξεκινώντας με το παιχνίδι της Μάιντζ απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Αμφότερες τη γλίτωσαν οριακά και την τελευταία αγωνιστική εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία πέρσι. Αυτή τη φορά θέλουν να μπουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας κάνοντας μια καλή αρχή σήμερα. Η Μάιντζ έδειξε καλά στοιχεία από τότε που αντικατέστησε τον Μπο Σβένσον με τον Μπο Χένρικσεν και κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κάτι που της δίνει αρκετές ελπίδες να αποφύγει αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Κι η Ουνιόν μπήκε σε νέα εποχή παίρνοντας τον Σβένσον για προπονητή, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του ένα ρόστερ με αρκετή ποιότητα. Ο Δανός ακολούθησε την παράδοση των Κλοπ και Τούχελ στη Μάιντζ, έχοντας ως βασικές αρχές την υψηλή πίεση και το επιθετικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την αμυντική προσέγγιση που είχε εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα του Βερολίνου. Γι’ αυτό και περιμένουμε ένα ματς πιο ανοιχτό από όσο το εκτιμούν οι μπουκ, με γκολ και για τις δύο πλευρές. Το goal/goal στο 2.00 της Fonbet θα μπει στις επιλογές μας.

Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Στουτγκάρδη στο «Γιουρόπα-Παρκ Στάντιον». Πρώτο ματς στη μετά-Στράιχ εποχή για τη Φράιμπουργκ, με τον θρυλικό τεχνικό της ομάδας να αποχωρεί μετά από 13 χρόνια στον πάγκο της. Αν υπολογίσουμε και τα διαστήματα που ήταν προπονητής της U19 και βοηθός, μιλάμε για 29 συναπτά έτη ως μέλος του συλλόγου! Διάδοχός του ο πρώην παίκτης της ομάδας, Γιούλιαν Σούστερ, ο οποίος βρισκόταν στο σταφ του Στράιχ και τώρα αναλαμβάνει την πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής. Τελείως άγνωστο το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα, μπορεί να φτάσει από εξάδα μέχρι και στον υποβιβασμό.

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στο στρατόπεδο της Στουτγκάρδης, η οποία προέρχεται από μία εντυπωσιακή σεζόν. Έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο, μπήκε εύκολα στην τριάδα και τελικά πήρε και τη δεύτερη θέση πάνω από την Μπάγερν χωρίς να το καταλάβει κανείς. Γι’ αυτό έπαιξε και στο Super Cup κόντρα στη Λεβερκούζεν, από την οποία έχασε στα πέναλτι παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 37’. Κακά τα ψέματα, μάλλον φέτος δε θα μπορέσει να κάνει ανάλογη πορεία. Πρώτον η συμμετοχή στο Champions League αυξάνει το φορτίο των αγώνων και δεύτερον αρκετοί πολύτιμοι παίκτες της αποχώρησαν (Γκιρασί, Άντον, Ίτο). Ακόμα κι έτσι, έγιναν μεταγραφικές κινήσεις που της επιτρέπουν να παραμείνει ψηλά και φέτος στη βαθμολογία και να συνεχίσει να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεδομένης και της ιδιαιτερότητας του αγώνα, θα παλέψει οπωσδήποτε και αυτή αλλά και η Φράιμπουργκ για τη νίκη. Περιμένουμε οπωσδήποτε ένα ανοιχτό ματς, με το 1.95 της Fonbet για το goal/goal & over 2,5 να αποκτά μεγάλη αξία.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ

Ντέρμπι έχουμε και στο Λονδίνο, με την Κρίσταλ Πάλας να αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ. Αμφότερες ξεκίνησαν με το αριστερό, χάνοντας με 2-1 από Μπρέντφορντ εκτός και Άστον Βίλα εντός έδρας αντίστοιχα. Εννοείται λοιπόν πως θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη και να πάρουν ψυχολογία για την συνέχεια. Γκλάσνερ και Λοπετέγκι είναι δύο προπονητές που προτιμούν το επιθετικό ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν αυτό μερικές φορές έχει αρνητικές επιπτώσεις αμυντικά. Έτσι κι αλλιώς όταν συναντιούνται οι «αετοί» με τα «σφυριά» έχουμε πολλά γκολ: μετρούν 14 σερί goal/goal, με δέκα από αυτά να συνδυάζονται με το over 2,5. Εμείς θα πάρουμε το δεύτερο στο 1.76 της WinMasters.

Οσασούνα – Μαγιόρκα

Συνέχεια με La Liga από την Παμπλόνα και το ματς Οσασούνα – Μαγιόρκα. Μέτριο (έως και κακό) αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους το 1-1 με τη νεοφώτιστη Λεγκανές στην πρεμιέρα, ενώ αντίθετα η Μαγιόρκα πήρε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι πολύ ενδιαφέρον είναι πως και οι δύο έπαιξαν καλά στην επίθεση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες: η Οσασούνα έκανε 16 τελικές με 1.61 xGoals κι η Μαγιόρκα είχε δώδεκα προσπάθειες και 0.84 xGoals απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Υπάρχει και το κίνητρο της πρώτης νίκης στην σεζόν που μπορεί να τις ωθήσει να πάρουν παραπάνω ρίσκα. Καλό ματς θα δούμε, ίσως το over 2,5 να αποτελεί ριψοκίνδυνη επιλογή αλλά το ασιατικό over 2 αξίζει στον διπλασιασμό της Stoiximan.

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας στη Γερμανία είναι και η τελευταία της στήλης, με τον Νούρι Σαχίν να κάνει το ντεμπούτο του στην Bundesliga στον πάγκο της Ντόρτμουντ. Αντίπαλός της η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που παρότι έκανε πολύ μέτρια σεζόν, κατάφερε να πάρει την έκτη θέση και να προκριθεί στο league phase του Europa League. Συνεχίζει με τον Τοπμέλερ στον πάγκο και χωρίς να κάνει κάποια ιδιαίτερα καλή μεταγραφή, μάλλον φέτος θα έχει δύσκολη σεζόν. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά δεν είναι και σοβαρή απειλή για τους Βεστφαλούς που αν δε βρεθούν σε κακή μέρα θα πάρουν εύκολα τα τρίποντο. Value bet ο άσος με over 1,5 γκολ στο 1.90 της Novibet, ειδικά για δύο ομάδες των οποίων οι σχέσεις έχουν γίνει πελατειακές.

Αγγλία – Premier League – 24/08/2024 14:30

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπράιτον Over 1,5

2,00

Γερμανία – Bundesliga – 24/08/2024 16:30

Μάιντζ – Ουνιόν Βερολίνου

Goal/goal

2,00

Γερμανία – Bundesliga – 24/08/2024 16:30

Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη

Goal/goal & Over 2,5

1,95

Αγγλία – Premier League – 24/08/2024 17:00

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ

Over 2,5

1,76

Ισπανία – La Liga – 24/08/2024 18:00

Οσασούνα – Μαγιόρκα

Over 2 ΑH

2,00

Γερμανία – Bundesliga – 24/08/2024 19:30

Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

1 & Over 1,5

1,90

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like