Αρχική » Έξαλλος Ιωαννίδης – Τα «έχωσε» στους συμπαίκτες του! – Koubanezos.gr

Έξαλλος Ιωαννίδης – Τα «έχωσε» στους συμπαίκτες του! – Koubanezos.gr

by admin

Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη ο Αλόνσο, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει σε συγκεκριμένους τομείς και τον Ιωαννίδη να ηγείται για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στη Γαλλία, όμως ηττήθηκε με 2-1 από τη Λανς, με την πρόκριση βάσει εικόνας στο ματς, να είναι ακόμη ανοιχτή, καθώς τα πάντα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ για τους «πράσινους».

Μετά το κακό ξεκίνημα του «τριφυλλιού» που δέχθηκε γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο, ήρθε η αποβολή των Γάλλων και η εικόνα της ομάδας του Αλόνσο άλλαξε. Παρά την ισορροπία στο παιχνίδι, ήρθε και το 2-0 της Λανς, με τον Παναθηναϊκό να κυριαρχεί όμως στο δεύτερο μέρος και τον Φώτη Ιωαννίδη να ηγείται και να μειώνει σε 2-1 με ένα τρομερό γκολ μετά από ατομική ενέργεια.

Ο Έλληνας φορ γύρισε πίσω και… κατσάδιασε άγρια τους συμπαίκτες του, προκειμένου να υπάρξει αγωνιστική αφύπνιση. Οι αλλαγές των Πελίστρι και Βαγγιανίδη άλλαξαν την εικόνα της ομάδας, όμως δεν ήρθε η ισοφάριση ποτε, όμως οι «πράσινοι» κρατούν κάποια θετικά στοιχεία στον αγώνα, όπως είναι η εξαιρετική παρουσία του Φακούντο Πελίστρι.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωρίζει πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η ρεβάνς στην Αθήνα, όμως υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου λόγω της εικόνας που είχε στο δεύτερο ημίχρονο στη Γαλλία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like