Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Κόντρα στις έδρες για τον διπλασιασμό

Προγνωστικά στοιχήματος: Κόντρα στις έδρες για τον διπλασιασμό

by admin

Με δύο επιλογές συνεχίζει ο Γιώργος Μπατσέλας τα προγνωστικά του από τα πλέι-οφ του Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μάλμε – Σπάρτα Πράγας

Πολύ δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα των πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα προγνωστικά στοιχήματος αυτής της Τετάρτης ξεκινούν από την Σουηδία, όπου η Μάλμε υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας. Μετά την εντυπωσιακή πρόκρισή της στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στέλνοντας στην τελευταία φάση το ματς στην παράταση και κερδίζοντας εκεί με 4-3, η ομάδα του Ρίντστρομ θέλει να επιστρέψει στο Champions League έπειτα από τρία χρόνια. Δεν είναι λίγα τα θέματα που έχει παρουσιάσει πάντως, όχι μόνο κόντρα στους Θεσσαλονικείς αλλά και στο πρωτάθλημα. Αφορούν κυρίως την άμυνα, με τη Μάλμε να δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία.

Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και φοβερή αποτελεσματικότητα, όπως άλλωστε φάνηκε και στη νίκη που πήρε με 3-2 στο Βουκουρέστι για να βρεθεί εδώ, κάνοντας εννιά τελικές. Οι Τσέχοι υπερτερούν και έχουν βρει και ρυθμό, φτάνοντας τις πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τους αδικεί το σετ των αποδόσεων και θα τους στηρίξουμε με κάλυψη, παίρνοντας το combo X2 & over 1,5 στο 2.10 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ

Δεύτερο και τελευταίο ματς που θα μας απασχολήσει είναι το Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ στο Λούμπλιν της Πολωνίας. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόκριση και είναι η Σάλτσμπουργκ. Πέρσι δεύτερη στο πρωτάθλημα Αυστρίας και πλέον με προπονητή τον Λάιντερς που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ. Όπως θα περίμενε κανείς παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο υψηλού ρυθμού και διαθέτει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση. Ως εκ τούτου ήδη έχει αρχίσει να πετάει φωτιές και να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Σίγουρα θα είναι ζόρικη αντίπαλος η Ντιναμό, αλλά κρίνουμε πως δε θα καταφέρει να την περιορίσει και να την εμποδίσει να επιβάλλει τον ρυθμό της. Θα πάρουμε το over 1,5 της Σάλτσμπουργκ στο 2.02 της WinMasters.

Champions League – 21/08/2024 22:00

Μάλμε – Σπάρτα Πράγας

Χ2 & over 1,5

2,10

Champions League – 21/08/2024 22:00

Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ

Σάλτσμπουργκ over 1,5

2,02

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like