Αρχική » Ξεκίνησε με απαρτία το Μαρούσι

Ξεκίνησε με απαρτία το Μαρούσι

by admin

Στην «πρώτη» του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, έδωσαν το «παρών» οι 13 από τους 14 επαγγελματίες του ρόστερ. Απουσίαζε μόνο ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος έχει πάρει άδεια από την τεχνική ηγεσία, με τον Σέρβο διεθνή σέντερ να ενσωματώνεται την ερχόμενη Τετάρτη στις προπονήσεις.

Ο Νίκος Βετούλας, οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, αλλά κι οι τέσσερις «παλιοί» παίκτες, οι Στασινός, Νικολαΐδης, Γιαννόπουλος, Ιορδάνου, καλωσόρισαν τους εννέα νεοαποκτηθέντες.

«Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά. Πάνω από όλα, είναι να υπάρχει υγεία. Σε συνεργασία με τη διοίκηση και με γνώμονα την επιθυμία να κάνει η ομάδα μας βήματα προόδου, συμπληρώσαμε νωρίς το ρόστερ με παιδιά που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αισθάνομαι ότι έγινε το καλύτερο δυνατόν. Πλέον, είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε με συνέπεια για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στις επίσημες υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Με εννέα καινούργια πρόσωπα, το πιο σημαντικό στην διαδικασία που έχουμε μπροστά μας είναι να κάνουμε σύμμαχο τον χρόνο. Θεωρώ ότι η εμπειρία της περυσινής σεζόν μας έχει βοηθήσει πολύ όλους. Πλέον, δεν είμαστε νεοφώτιστοι κι όλοι ξέρουν ότι το Μαρούσι είναι μια ομάδα με ιστορία. Τα υπόλοιπα καλούμαστε να τα δείξουμε στο γήπεδο», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

Τις πρώτες μέρες, παράλληλα με τις προπονήσεις, οι παίκτες περνούν από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ.

Λόγω του προγράμματος, η ομάδα θα μείνει στην Αθήνα όπου θα δώσει επτά φιλικά παιχνίδια, ξεκινώντας στις 28 Αυγούστου κόντρα στον Παπάγου στο κεκλεισμένων κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like