Αρχική » Έσκασε η βόμβα Γιαννακόπουλου! – Koubanezos.gr

Από τον κόσμο του ΝΒΑ βρήκε τον επόμενο μεταγραφικό του στόχο το «τριφύλλι», με τον κόουτς Αταμάν να εγκρίνει. Σκάει άμεσα το μπαμ!

Ο Παναθηναϊκός μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε με την κατάκτηση τόσο της Εuroleague, όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν φαίνεται να αλλάζει πολλά πράγματα από το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «πράσινοι» την τελευταία περίοδο έχουν εστιάσει στην προσθήκη ακόμη ενός παίκτη που θα αφορά τη ρακέτα και συγκεκριμένα περισσότερο τη θέση του σέντερ, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει στοχεύσει σε μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη από το «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» δείχνει ματιές στον 26χρονο ψηλό, Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος πρόσφατα δοκιμάστηκε από τους Νικς, όμως η ομάδα της Νέας Υόρκης τον απέρριψε και τώρα ο δρόμος για την κίνηση του Παναθηναϊκού άνοιξε διάπλατα.

Ο Τούρκος σέντερ αγωνίστηκε σε Μαϊάμι Χιτ και Γιούτα Τζαζ την προηγούμενη τριετία και φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελέυθερος, αναζητώντας τον καλύτερο προορισμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αν αποκτηθεί ο Γιουρτσεβέν, τίθεται θέμα με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την έλευση του Τούρκου, είναι αρκετά πιθανή και η αποχώρηση του Πολωνού ψηλού. Ο Γιουρτσεβέν στο ΝΒΑ αγωνίστηκε 113 παιχνίδια και είχε 5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς.

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά* μοιράζει απίθανα δώρα*!

Προσφορά* μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σούπερ 1000ρα προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Τρελά τα δώρα*, κατάθεση μηδέν!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Super προσφορά* γνωριμίας με δυνατό 200ρι

Το πιο συναρπαστικό καλοκαίρι έρχεται στη Stoiximan
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διπλό δώρο* εγγραφής!

Προσφορά* καλωσορίσματος με το καλημέρα
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Απίθανη προσφορά* με δυνατό 30ρι δώρο*!

Δεν απαιτείται κατάθεση!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

300 δώρα* χωρίς κατάθεση*!

Με promo code CRYSTAL300
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Εσύ διαλέγεις το δώρο* σου!

Προσφορές* σε στοίχημα ή Live Casino
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τρομερή προσφορά* γνωριμίας με 4 δώρα*

Εγγραφή με τετραπλή επιβράβευση
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ!

Σούπερ διπλή προσφορά*
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

The post Έσκασε η βόμβα Γιαννακόπουλου! appeared first on Koubanezos.gr.

ΠΗΓΗ

You may also like