Αρχική » Αρίνας για Κάρι: «Νο. 2 στη θέση του ο Στεφ, αν του αφαιρέσεις το τρίποντο τι θα είναι;»

Αρίνας για Κάρι: «Νο. 2 στη θέση του ο Στεφ, αν του αφαιρέσεις το τρίποντο τι θα είναι;»

by admin

Τα τελευταία χρόνια, ο Γκίλμπερτ Αρίνας έχει προκαλέσει πολλάκις, όχι μόνο με τις δηλώσεις του, αλλά και με μερικές απόψεις που εκφράζει συχνά-πυκνά για το σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού στο ΝΒΑ και τους αστέρες της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Έτσι λοιπόν, δεν προκαλεί εντύπωση που ο 42χρονος πρώην μπασκετμπολίστας καταπιάστηκε αυτή τη φορά με τον Στεφ Κάρι, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αμερικανικό podcast.

Συγκεκριμένα, ο «Agent 0» ερωτηθείς για τα πεπραγμένα του σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον Άλεν Άιβερσον, τονίζοντας πως ο Στεφ εκτός από το «φαρμακερό» τρίποντο, δεν έχει κάτι άλλο στο ρεπορτόριό του!

Ατάκα που έγινε αμέσως Viral, με πολλούς φιλάθλους του ΝΒΑ να τα βάζουν ανοικτά με τον άλλοτε σταρ των Γουίζαρντς!

«Αφαίρεσε το τρίποντο από τον Κάρι, είναι ακόμα επικίνδυνος; Είναι επικίνδυνος σε επίπεδο Hall of Fame; Θα θεωρείτο ακόμα Top 2 παίκτης στη θέση του, αν του αφαιρέσεις το τρίποντο;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε χαρισματικός σκόρερ του ΝΒΑ, για να… περιλάβει στη συνέχεια και τον Κάιρι Ίρβινγκ λέγοντας για τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς πως:

«Ο Κάϊρι είναι… σαλιγκάρι μπροστά στον Άιβερσον! Πόσες κινήσεις πρέπει να κάνει για να περάσει κάποιον; Ο «Answer» ήθελε μόνο μία κίνηση!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like