Αρχική » Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, ξεκινά τη νέα σεζόν με μια πολύ δυνατή πρόκληση, αντιμετωπίζοντας τη φιλόδοξη Τσέλσι στο Λονδίνο.

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • «Στάμφορντ Μπριτζ» (40.341), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Σε φιλικό: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 4-2.
  • Η Σίτι έχει απολογισμό 7-2-0 στα τελευταία εννιά ματς απέναντι στην Τσέλσι.
  • Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Κατάφερε να σώσει την χρονιά στο τέλος και να πάρει την έκτη θέση, ενώ για το μεγαλύτερο διάστημα φαινόταν πως θα κινηθεί στο μέσο της βαθμολογίας. Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται επιτυχημένη η σεζόν 2023-24, όμως θα μπορούσε να αποτελέσει μια καινούρια αρχή με τον Ποτσετίνο στον πάγκο. Ωστόσο, η διοίκηση της Τσέλσι αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή, φέρνοντας τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος οδήγησε τη Λέστερ στην κορυφή της Championship και την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Μεταγραφικά οι «μπλε» δεν πτοήθηκαν από τους περιορισμούς του FFP, με τις προσθήκες των Νέτο, Ντιούσμπερι-Χολ και Τόσιν να ξεχωρίζουν.

Stat attack: Είναι αήττητη στην πρώτη αγωνιστική τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Απουσίες: Εκτός ο Τζέιμς λόγω τιμωρίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σάντσεθ – Ζιστό, Φοφανά, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια – Φερνάντεζ, Λάβια, Καϊσέδο – Νέτο, Πάλμερ, Ενκουνκού.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που κατακτά το πρωτάθλημα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Μάλιστα, αυτός ήταν ο έκτος τίτλος τα τελευταία επτά χρόνια, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να μοιάζει ασταμάτητη. Παράλληλα, οι «πολίτες» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του Champions League, όπου αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα τροπαιούχο Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι, και στον τελικό του FA Cup όπου έχασαν με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ξεκίνησαν και τη φετινή σεζόν αντιμετωπίζοντας τους «κόκκινους διαβόλους» για το Community Shield. Εκεί οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και η Σίτι κατάφερε να επικρατήσει με 7-6 για να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Stat attack: Έκλεισε την περσινή σεζόν με εννιά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Ρόδρι και Μπομπ, ενώ και οι Φόντεν, Γουόκερ και Στόουνς είναι αμφίβολοι καθώς μόλις επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Λιούις, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ – Νούνες, Κόβασιτς – Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Ντοκού – Χάαλαντ.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Πολύ μέτρια εικόνα παρουσίασε η Σίτι στο ματς του Community Shield, όμως αυτό οφείλεται στις πολλές απουσίες από τη βασική ενδεκάδα. Σήμερα περιμένουμε να δείξει καλύτερα στοιχεία σε ένα ματς που μόνο οι τρεις βαθμοί της κάνουν. Απέναντί της βρίσκει μια Τσέλσι με νέο προπονητή και μια ενδεκάδα καθόλου δεμένη, αφού πέρα από τις μεταγραφές αρκετοί παίκτες είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής πέρσι λόγω τραυματισμών. Ακόμα κι αν δε βρίσκεται στο 100% η ομάδα του Γκουαρδιόλα, μάλλον θα περάσει με νίκη από το Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ». Σε απόδοση 1.89 από τη Novibet έχει μεγάλη αξία το διπλό.

Αγγλία – Premier League – 18/08/2024 18:30

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

2

1,89

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like