Αρχική » Προγνωστικά: Αλώβητοι στην πρεμιέρα

Προγνωστικά: Αλώβητοι στην πρεμιέρα

by admin

Ο #Kouros έχει προγνωστικά από δυο αναμετρήσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Προγνωστικά: Με το δεξί στη Μαγνησία ο Ολυμπιακός

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Η αυλαία της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στη χώρα μας ανοίγει απόψε σε Βόλο και Θεσσαλονίκη και η στήλη έχει προγνωστικά και από τις δύο αναμετρήσεις.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αυτό του Βόλου με τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, κατά την διάρκεια της οποίας έδωσαν αρκετά φιλικά, αφήνοντας καλές εντυπώσεις ιδιαίτερα επιθετικά. Από την άλλη, ο Βόλος επιχειρεί ξανά με άσημο Ισπανό προπονητή και κάποιες καλές για τα δεδομένα του κινήσεις, όπως ο Βιγιαφάνιες και ο Άλτμαν. Περιμένω από την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να πάρει εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είναι πιθανό να δούμε γκολ. Νίκη για τον Ολυμπιακό με δύο γκολ γενικά, ένα γκολ στο ημίχρονο και δύο κόρνερ στο ημίχρονο για τους Πειραιώτες.

Γιατρεύει τις πληγές του ο ΠΑΟΚ

Λίγο αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας ο πληγωμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν σοκαριστικό αποκλεισμό από την Μάλμε και στοχεύουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις εκκινώντας με μια εύκολη νίκη το πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Σερραίοι πραγματοποιούν ολικό restart με τον Μιχάλη Γρηγορίου στην άκρη του πάγκου και ένα ρόστερ που μοιάζει αποδυναμωμένο. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός έχει στην πλάτη του και μια πολύ κακή παράδοση απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» με 15 ήττες και 3 ισοπαλίες σε 18 αναμετρήσεις. Ίδια λογική με τον αγώνα του Ολυμπιακού και εδώ, νίκη για τον ΠΑΟΚ με δύο γκολ στην αναμέτρηση, ένα στο ημίχρονο και δύο κόρνερ για τον γηπεδούχο στο πρώτο μέρος.

Ελλάδα – Super League – 17/08/2024 20:00

Βόλος – Ολυμπιακός

2 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο & Ολυμπιακός over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο

2,15

Ελλάδα – Super League – 17/08/2024 20:00

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

1 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο & ΠΑΟΚ over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο

1,80

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like