Αρχική » Προγνωστικά Αγγλίας: Πανδαισία επιλογών έως 3.30

Προγνωστικά Αγγλίας: Πανδαισία επιλογών έως 3.30

by admin

Προγνωστικά Αγγλίας από τον Δημήτρη Τσιλογιαννόπουλο, με επιλογές σε γκολ και σημεία με αποδόσεις έως 3.30.

Προγνωστικά Αγγλίας: Με φόρα η αρμάδα του Αρτέτα

Πολύ καλά άνοιξε η σεζόν στοιχηματικά στην Αγγλία. Αν η Πιτέρμπορο έκανε και το γκολ θα μιλούσαμε για ονειρικό ξεκίνημα. Επιστροφή φυσικά σήμερα Σάββατο με προγνωστικά Αγγλίας και αρκετές επιλογές για να διαλέξετε.

Πρεμιέρα και στην Premier League σήμερα με ωραία παιχνίδια, αλλά θα ασχοληθώ μόνο με το παιχνίδι στο «Emirates». Η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γουλβς και η ομάδα του Αρτέτα θέλει να ξεκινήσει με το πόδι στο γκάζι. Η Γουλβς δεν δείχνει σημεία ανάκαμψης, θεωρώ πως η φθίνουσα πορεία της τα τελευταία δύο χρόνια θα έχει και συνέχεια. Για μένα δεν υπάρχει ενδεχόμενο γκέλας, οι αποδόσεις αντικατοπτρίζουν πλήρως τη διαφορά ποιότητας, αν και μιλάμε για Αγγλία. Θεωρώ πως η Άρσεναλ θα μπει να καθαρίσει από ημίχρονο τη… μπουγάδα. Έχει ρίσκο η επιλογή μου, αλλά πιστεύω τα… έχει δυο γκολάκια μέχρι την ανάπαυλα. 

Τα γκολ το πρώτο λόγο

Συνεχίζω με μια δυάδα που θεωρώ πως τα γκολ θα έχουν το πρώτο λόγο. Κατεβαίνω στη League One για την αναμέτρηση Μπλάκπουλ – Στόκπορτ. Ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς, που λογικά θα προσφέρουν παιχνίδι σε υψηλό τέμπο. Από τα παιχνίδια της ημέρας που θεωρώ ξεκινάνε από το 1-1.

Μια κατηγορία χαμηλότερα στη League Two, η Κρου φιλοξενεί τη Τσέστερφιλντ. Κακό ξεκίνημα για έκαστες, οπότε το κίνητρο για τη πρώτη νίκη της σεζόν υπάρχει εκατέρωθεν. Η Κρου δεν είναι φόβητρο, αλλά εντός έδρας είναι πάντα αποτελεσματική. Η Τσέστερφιλντ επίσης δεν έχει δείξει κάτι το αξιοσημείωτο, αλλά δεδομένα δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί. Θεωρώ πως και εδώ ξεκινάει από το 1-1. 

Προγνωστικά Αγγλίας: Οι γηπεδούχοι το πρώτο λόγο

Στη Championship η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη ΚΠΡ. Πολύ σοβαρή στην εκκίνηση της σεζόν η Σέφιλντ έχει ξεκινήσει με το δύο στα δύο σε πρωτάθλημα και EFL Cup. Η ΚΠΡ μετά την ήττα από τη Γουέστ Μπρομ στη πρεμιέρα, απάντησε με νίκη στο EFL απέναντι στη Κέιμπριτζ. Γενικά η γηπεδούχος δείχνει τουλάχιστον ένα κλικ πάνω στα μάτια μου. Αν συνεχίσει να έχει το ίδιο πρόσωπο δεν νομίζω να δυσκολευτεί στο σημερινό παιχνίδι.

Στη League Two και πάλι για την αναμέτρηση Μπράντφορντ – Σάλφορντ Σίτι. Εξαιρετική στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν η Μπράντφορντ, αν και στο EFL η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πέναλτι απέναντι στη Γκρίμσμπι. Η Σάλφορντ και φέτος ξεκινά πολύ άσχημα με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, για πρωτάθλημα και κύπελλο. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι είναι εμφανώς ανώτεροι τη δεδομένη στιγμή. Αν παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί δε νομίζω να έχουν πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι.   

Για τη πρώτη «μπόμπα» στο 3.30

Στη League One η Κέιμπριτζ φιλοξενεί τη Κρόουλι. Κακό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με δύο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επιτακτική πλέον η ανάγκη για νίκη και αυτό ίσως τους πιέσει. Η νεοφώτιστη Κρόουλι ξεκίνησε εντυπωσιακά με το δύο στα δύο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει ποιότητα επιθετικά και τη βολεύει να παίζει στη κόντρα. Το έκανε πολύ αποτελεσματικά απέναντι στη ποιοτική Μπλάκπουλ. Το σετ άνοιξε με μεγάλο αουτσάιντερ τη Κρόουλι, κάτι που σίγουρα δε το δικαιολογεί το ξεκίνημα των ομάδων. Το 3.30 μου κλείνει το μάτι και το παίρνω σαν πρώτη «μπόμπα» για φέτος. 

Αγγλία – Premier League – 17/08/2024 17:00

Άρσεναλ – Γουλβς

Over 1,5 στο 1ο ημίχρονο

2,20

Αγγλία – League One – 17/08/2024 17:00

Μπλάκπουλ – Στόκπορτ

Goal/goal

1,73

Αγγλία – League Two – 17/08/2024 17:00

Κρου – Τσέστερφιλντ

Goal/goal

1,61

Αγγλία – Championship – 17/08/2024 17:00

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – ΚΠΡ

1 & over 1,5

2,25

Αγγλία – League Two – 17/08/2024 17:00

Μπράντφορντ – Σάλφορντ Σίτι

1 & over 1,5

2,10

Αγγλία – League One – 17/08/2024 17:00

Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ – Κρόουλι Τάουν

2

3,30

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like