Αρχική » ΑΕΚ – Νόα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Νόα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

ΑΕΚ – Νόα προγνωστικά: Με την πλάτη στον τοίχο η Ένωση μετά την ήττα με 3-1 στην Αρμενία, θα προσπαθήσει να αποφύγει ένα τεράστιο κάζο.

ΑΕΚ – ΝΟΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • Επαναληπτικός του τρίτου προκριματικού του Conference League.
  • Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα 90 λεπτά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστούν, πέναλτι.
  • Α’ ματς (6/8): Νόα – ΑΕΚ 3-1.
  • «ΑΕΚ Arena» (32.500), Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)
  • Η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, θα αγωνιστεί στα play off της διοργάνωσης με τη νικήτρια του ζευγαριού Χάιντουκ Σπλιτ – Ρουζόμπεροκ.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Ρεσιτάλ λαθών και πολύ κακής απόδοσης οδήγησαν στην ήττα-σοκ με 3-1 στην Αρμενία. Δεν είναι τόσο το σκορ, όσο η εξαιρετικά προβληματική της εικόνα, αφού πέρα από τα παιδαριώδη ανασταλτικά λάθη, δεν έβγαλε ούτε ευκαιρίες. Μπορεί να προηγήθηκε με τον Λιβάι Γκαρσία στο 22’, όμως δεν έβγαζε καμία σιγουριά. Ο Στρακόσια δώρισε το πρώτο γκολ στους γηπεδούχους (34’) και στο 67’ κατάφερε να δεχθεί δεύτερο γκολ από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα! Οι αλλαγές του Αλμέιδα δεν βοήθησαν καθόλου και στις καθυστερήσεις, νέα ολιγωρία έφερε το 3-1. Απογοήτευση στο εσωτερικό της, άπειρη γκρίνια από τον κόσμο για πρώτη φορά επί θητείας Πελάδο, ενώ ο νέος ιδιοκτήτης του «δικεφάλου», Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε στα Σπάτα για να τα… ψάλει σε άπαντες αλλά και να μοιράσει πρόστιμα! Μπροστά σε ιστορικό φιάσκο πλέον η Ένωση, με πιθανό αποκλεισμό, πέρα από λόγους πρεστίζ και οικονομικών, να είναι ικανός να φέρει σοβαρές εξελίξεις σε κάθε επίπεδο.

Stat attack: Εννιά Over 2,5 στα 13 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Απουσίες: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λιβάι Γκαρσία, που είναι πρώτος σκόρερ της προκριματικής διαδικασίας, μαζί με τον Γκρεγκόριο της… Νόα! Τραυματίες οι Μπρινιόλι και Γιόνσον. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Οντουμπάτζο, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Τσιλούλης και Ζίνι. Εκτός πλάνων οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης και Πιζάρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στρακόσια – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Σιμάνσκι, Πινέδα – Ελίασον, Λαμέλα, Περέιρα – Τσούμπερ.

Ρεπορτάζ Νόα

Ανέλπιστη νίκη κι ακόμα πιο ανέλπιστο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Προφανώς, στα ύψη η ψυχολογία της, με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να πιστεύουν πλέον στο θαύμα της πρόκρισης στα play off του Conference League. Η φετινή πορεία της στην Ευρώπη, αποτελεί και την κορυφαία της σύντομης ιστορίας της (ιδρύθηκε το 2017). Εντυπωσιακή και στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, όπου διέλυσε με 5-0, εκτός έδρας, τη Σιράκ. Δύο γκολ από τον Τσινάρι κι ένα από τους Γκρεγκόριο, Φερέιρα και Ματέους Άιας, συνέθεσαν το σκηνικό σε ένα πολύ άνετο απόγευμα.

Stat attack: Τρία No Goal στα πέντε φετινά ευρωπαϊκά της παιχνίδια, στα οποία μάλιστα παραμένει αήττητη.

Απουσίες: Ταξίδεψε δίχως προβλήματα απουσιών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Τσαντσάρεβιτς – Χαμπαρτζουμιάν, Σίλβα, Μουρασιάν, Θοράρισον – Γκάμπος – Τσινάρι, Ομάρ, Μανβελιάν, Πίνσον – Γκρεγκόριο.

ΑΕΚ – Νόα προγνωστικά

Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-1 στην Αρμενία. Είχε μέρες να καταλάβει τι έγινε και τι έφταιξε, με τον Αλμέιδα να ανακατεύει πια την τράπουλα. Σημαντική η απώλεια του Λιβάι Γκαρσία (αν τελικά δεν προλάβει), ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δεύτερο φορ στο ρόστερ, όμως χωρίζουν πολλά Ένωση και Νόα και μπροστά στον κόσμο της, περιμένουμε διαφορετικά πράγματα. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over 3,5 στο 2.10 της Novibet, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

  • Εξαιρετικά δραστήριος έχει δείξει στο διάστημα που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα ο Κοϊτά, ο οποίος δοκιμάζει πολύ συχνά τα πόδια του. Το να βρει δίχτυα απόψε προσφέρεται στο 2.20 από τη Novibet.

Conference League – 15/08/2024 20:30

ΑΕΚ – Νόα

1 & Over 3,5

2,10

Conference League – 15/08/2024 20:30

ΑΕΚ – Νόα

Γκολ Κοϊτά

2,20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like